Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt más olyan ember is nő...

Van itt más olyan ember is nő vagy férfi akinek egy nagy kalap szar a szilvesztere és egyedül érzi magát meg úgy mintha mások cserben hagyták volna?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem,hogy csak nekem ilyen szar.

2021. dec. 31. 19:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:

46/

A sminkes dolgot én sem sértésnek írtam,mert amúgy engem annyira nem érdekel a smink dolog.

2022. jan. 5. 19:15
 52/61 anonim válasza:

Na látod.

Legalább veled történik valami

Egyébként megsúgom, hogy annál nincs tutibb, amikor egy nő érdeklődik egy férfi után.

Abból szinte biztos, hogy kapcsolat lesz, hisz az, hogy ffi érdeklődik nő után, az szinte természetes. A női érdeklődés viszont csoda.

Egyébként ez is az élet rendje.

Amikor nagyon keresünk, és nagyon sokáig, és egyszer csak megtörténik valami csoda, akkor azt nem akarjuk elhinni. Szinte leblokkol az ember.

Nem szabad. Hidd el, hogy te egy jóképű, vagány, sármos, jó megjelenésű izmos férfi vagy, akinek oly sok szenvedés után, jár egy megérdemelt párkapcsolat.

Vedd ezt teljesen természetesnek. Tessék ezt elhinni. Neked ez jár, ehhez mindenkinek joga van, így neked is.

Majd számolj be a történtekről mindenképp.

#45.

2022. jan. 5. 19:28
 53/61 anonim válasza:

44. vagyok, jól csináltad. Te léptél is, és nem nyavalyogsz itt mint sokan.

Remélem összejön neked.

Én úgy vagyok vele, meg kell próbálni, lesz ami lesz.

Nekem a netes ismerkedéssel az a tapasztalatom, hogy sok férfi régi fotókkal van fent, ezt nem értem.

2022. jan. 5. 20:34
 54/61 anonim válasza:

Az a baj drága szivem, hogy sajnos a nők is.

Sőt ők még jobban, és nem is annyira az arcuk miatt, hanem azért, mert egy jó pár évvel ezelőtt még 15-20 kilóval könnyebbek voltak.

A net világa érdekes világ, de a kis kérdezőnek reméljük összejön, hisz ez nem társkereső oldalas ismerkedés, hanem face.

2022. jan. 5. 20:42
 55/61 A kérdező kommentje:

52/

Csak most az a baj,hogy annyira hihetetlen nekem ez az egész dolog mert minden úgy történt mint a filmekben,csak ugye jött a facebook fiók zárolás másnap,aztán most nagy nehezen megtaláltuk a csajt bejelöltem másik profilról meg írtam neki de még semmi.Csak nekem fura ez az egész sztori mindennel együtt mert azt írja a facebook,hogy 3. án zárolt de 4. én én még írtam a csajnak megbeszéltük estefelé fent lesz én voltam ő nem volt másnap meg ugye 5. én letiltott a face de azt írja eredetileg 3. án szóval én ezt nem értem.Meg azt írta a csaj,hogy szeptemberben látott az orvosnál és a barátnője azt tanácsolta csináljon egy facebook fiókot és mikor a barátnője össze szedte rólam az infót itt ahol élek ő meg megkeresett a facebookon.De nekem az a fura a csajnak a profilja nem lehet friss mert két fotó van rajta de mind két fotót 2020 január ban töltötték fel a profilra meg van 92 ismerőse.Szóval vannak fura dolgok a sztoriban plusz nekem a szövege is fura volt nem mondom,hogy egy nő nem lehet oda egy férfiért de csak így a semmiből hopp előbukkan valaki?Na most az lesz a fura ha emez profilomat nem jelöli vissza és nem válaszol az üzenetre,mert nem tudom a másik fiók mikor lesz feloldva de lehet oda se írna már nem tudok semmit.

2022. jan. 6. 00:33
 56/61 A kérdező kommentje:

52/

Sőt január 3. azért sem zárolhatták a fiókomat mert még egy másik ismerősömmel is beszéltünk rajta messengeren hang hívásban.

2022. jan. 6. 00:34
 57/61 A kérdező kommentje:

53/

Egyenlőre nem értem az egészet ahogy most fent leírtam

2022. jan. 6. 00:36
 58/61 anonim válasza:

Bizakodjunk.

Sajnos ezekhez nem értek, mert nekem nincs facem, bizonyos okok miatt.

Már többen is javasolták pedig, mert ahogyan a te eseted is mutatja, ott vannak normális nők, és ismerkedni is lehet.

No, majd meglátom.Lehet, hogy feldobom magam, elvégre új év, új élet.

Aztán majd kiderül mit hoz ez a portál.

Te meg várj türelemmel, hátha előkerül.

Kár, hogy a beszélgetésnél nem cseréltetek teló számot legalább.

#52.

2022. jan. 6. 01:47
 59/61 A kérdező kommentje:

58/

Szerintem annak a legjobb akinek nincsen facebookja,normális nők mindenhol vannak csak én vagyok túl félénk hozzájuk.Nekem az szokot besokallás lenni mikor egy csomó jó nőt látok vagyis az én mércém szerint jó nőt jó lenne ha ez eltűnne belőlem.Egyébként írt a csaj.

2022. jan. 6. 15:16
 60/61 anonim válasza:

Na ennek örülök.

Nagy szerencsével lehet találni a neten is, de ahhoz tényleg nagy szerencse kell.

2022. jan. 6. 16:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!