Ha interneten a férfiak csak szexet akarnak és a szórakozóhelyeken is, hol lehet ismerkedni?
Hát ez egy jó kérdés. Én itt szeretek ismerkedni emberekkel. Sokszor társkeresési célokkal, de sohasem szorosan ezzel indítva. Inkább amolyan barátkozós célzattal ismerkedni, aztán ha alakul köztünk a beszélgetés, személyes találkára hívni az illetőt. Amúgy szerintem itt nem is nagyon lehet komoly kapcsolatra invitálni a nőket, mert kevésbé nyitottak rá. Jobban szeretnek barátkozni, beszélgetni tapasztalataim szerint. Talán ezért nem js erőltetem itt nagyon a dolgot. De van egy másik talasztalatom is. Külső, mindenféle kép nélkül ugye... Leírom itt egy kérdés alá, hogy én tartós párkapcsolatot keresek, ilyen szándékokkal ismerkednék szívesen... A kutya nem írna rám, hogy ő is valami hasonlóban gondolkodik... De a vergődés a rengeteg kiírt kérdéssel az megy, hogy ők mennyire egyedül érzik magukat, meg olyan jó lenne karácsonykor már a szerelmüket ölelve összebújni stb... Szóval komolytalan. Ott van a rengeteg lehetőség, de nem nyúlnak értük. Én ezzel nem azt szeretném mondani, hogy bárkivel álljanak össze. De ha már tényleg ennyire magányosak, akkor legalább ők is próbálkozzanak. Vagy ha azt nem. :) Legalább egy pici nyitottság az udvarlók felé. Udvarlók, nem bepróbákozók...
29/F
Noshàt, a te esetedet kiemelve:
-rosszak a tapasztalataid,
-több exed is félreqrt,
-a plàtói szerelmed is megvallotta, h csak szúrna (szimplàn elcsavarta a fejed, mert hagyta),
-furàk a csalàdi körülményeid (apuval, nővérrel lakni persze nem gàz),
-kardinàlis kérdés nàlad a vallàs (fura, mert engem inkàbb elrettentene).
Tipp: mentàlis zavarod van, ami kötődési problémàkban összpontosul. Vélhetően szakember kéne (de velük sem jó a tapasztalatod).
A friciket pedig mind te vàlogatod, annak reményében, h majd hozzàjuk kötődhetsz,a jellemük,szàndékaik megismerése nélkül. Fordítva kéne lennie ideàlis esetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!