Kinek lenne kedve összehozni (ismerkedes után ) egy évzáró bulit? Coviddal telt ez az év is, töltsünk a pohárba!
Figyelt kérdés
Kinek lenne kedve?
Szerintem lakhely sokat nem számit! Se a kor, se a nem!
2021. dec. 9. 18:12
11/18 anonim válasza:
Nagy buli lesz!
2021. dec. 9. 19:13
12/18 anonim válasza:
Vizet iszunk majd vagy szörpöt?
2021. dec. 9. 19:17
13/18 A kérdező kommentje:
#12 majd a havat megolvasztjuk ha lesz es azt
2021. dec. 9. 19:19
14/18 anonim válasza:
15.:Mondtam,pontosabban írtam is,hogy meglepődenél hogy mikre vagyok ám képes.Én vagyok az Isten,Én vagyok az Úr,Én vagyok a Teremtő!
2021. dec. 9. 20:07
15/18 anonim válasza:
szeva tes mink mennénk bátyámal ha lesz buli, csak szoj hogy mikor meg mere asztán megyünk lesznek fuloscsajok de ha kel viszunk mi is lesz minden jo zene bulibaro na irj tes hogy akkor hogy lesz na csá
2021. dec. 9. 20:19
16/18 anonim válasza:
Fb-n vannak kifejezetten erre a célra szánt csoportok. Nem genyázásból írom, csak lehet ott többre mennél a továbbiakban, ha innen nem lenne elég ember vagy bármi. Bár ott meg a túl átlag egyének eléggé szeretnek röhögni a másikon, aki kicsit is kilóg a sorukból (bármilyen tényező alapján). Az utóbbi mondjuk talán az egyik legnagyobb ilyen jellegű csoport de azért vannak más ún. "közösségek" is fb-n, ahol talán nem ez van és kicsit nyitottabban látják a bulizás világát az emberek + nem csak az alulöltözöttségből és tucatzenéből áll az össz program. Mindenesetre hajrá!:D
2021. dec. 9. 23:06
17/18 anonim válasza:
Én mennék. Hely nem akadály, autóm van, csak normális legyen a társaság.
2021. dec. 10. 23:46
18/18 Dzsoki válasza:
Lenne!Viszont a hely,bizony fontos!Legalábbis nekem,Budapestről,Győr is,Nyíregyháza is messze van.Autóval is.
2021. dec. 25. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!