Srácok nektek mi a véleményetek a Lengyel lányokról?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de mostanában el kezdtek érdekelni a lengyel lányok (Nők) vagy a hasonló nemzetiségű lányok. Mi a véleményetek a Lengyel lányokról?2021. dec. 4. 04:20
1/9 anonim válasza:
Szépek.
2021. dec. 4. 05:57
2/9 anonim válasza:
Sztem hasonlóak mint mi csak más nyelvet beszélnek
2021. dec. 4. 08:23
3/9 anonim válasza:
Utálok minden hülye lengyelt
2021. dec. 4. 09:53
4/9 A kérdező kommentje:
Mennyivel lehetne könnyeb , egy Magam fajta átlagos srácnak össze jönnie egy Lengyel lánnyal? Ez azért érdekel mert a Magyar lányok bunkóak elutasítóak flegmák és még sorolhatnám, úgy hallottam a Lengyen lányok ról hogy nagxon odavannak a Magyar srácokért.
2021. dec. 4. 13:56
5/9 anonim válasza:
A lengyelek oda vannak értünk és szerencsére mi is értük, persze néhány kivétellel. Mindig látok itt nyaraló lengyeleket ahol lakom és rengeteg osztálykiránduláson is még régen. Szerintem szebbek voltak mint az osztály társaim
De kb ugyan annyi lenne az esélyed, bocs hogy ezt mondom de ha elutasitoak a lányok az okból van. De persze lehet nagyobb szerencséd lesz egy lengyelel.
Sok sikert kívánok 😁
2021. dec. 4. 14:31
6/9 anonim válasza:
gyönyörűek kedvesek és nagyon barátságosak :) anno mikor voltunk kint nyaralni megismerkedtem pár helyi figurával életemben nem kaptam annyi ölelést :)
2021. dec. 4. 23:24
7/9 anonim válasza:
A magyar nőknél bármi jóbb.
Itt magyarba csak kirakat van.
2021. dec. 5. 11:58
8/9 A kérdező kommentje:
Szépek a Magyar nők is , mondják is hogy a Magyarok lánya a leg szebb , de az a baj hogy mindig flegmáznak, és ha könnyen kaphatóak akkor is csak a jóképű pénzes srácoknak, rengeteg Nő ismerősöm van de eggyikkel se kezdenék ki mert csak hoppon maradnék mind a pénzes csávókra megyrá meg a jó képűekre a páwa srácokra, nem vagyok rosszképű csávó de annyira jó se inkább átlagos de esélyem sincs , és hát a lengyel lányok ról sokat hallottam hogy nem ennyire beképzeltek mint a Magyar lányok és hogy könnyebb velük ismerkedni de hát Lengyelül meg Angolul se tudok beszélni sajnos.
2021. dec. 7. 05:04
9/9 anonim válasza:
Akkor itt az idő hogy elkezdj hobbi szinten nyelvet tanulni, nem gondolod? :D
2021. dec. 8. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!