Lányok, nálatok mennyire számít kizáró oknak, ha
valaki külföldre tervezi az életét?
Figyelt kérdés
Ismerkedések során legyen az személyes, faszbuk vagy társkereső, az tapasztaltam, hogy mikor felmerül a "mik a céljaid kérdés" és amint elmondom, hogy nem tervezek az országban maradni, vagy lekoptattak/megszakadt a beszélgetés minden előzmény nélkül. 20 éves pali vagyok, régóta nem hazai vizekre tervezek, emiatt sosem volt párkapcsolatom sem, de részben amiatt is, hogy meguntam a pofáraesést. Európán belül német a cél, több okból kifolyólag, hosszú távú tervekkel. Nem tudom, ennyire megrémiszt valakit a külföld? Talán a család, barátok hátrahagyása? Engem spec nem köt semmi ide, úgy gondolom, egyszer mindenkinek el kell szakadni a környezetéből, mert előbb-utóbb úgyis fájni fog. Nem mellesleg mindenkinek meg kell lennie a saját életének. De ez egyéni vélemény, a kérdés hát adott.
Mondjuk akkor abban az irszágban kéne társkeresni, ahova mész nem?
Ilyen célokkal itthon max a tinderkúrás fer bele, párkalcsolatba épeszű ember nem megy bele így
2021. dec. 3. 12:42
2/9 anonim válasza:
Nem tudom Te hogy vagy vele de pénzből él az ember, és nem mindegy hogy forintból kell megéljél, vagy euróból tisztességesen el vagy, ha kitalálsz valamit megtudod venni, ha kint összeakadsz valakivel akkor meg sokkal könnyebb az élet anyagi tekintetben, főleg ha engedékeny csajt fogsz ki :D
A bizonytalanság miatt nem mennek ebbe bele sokan, kevesen vannak csak akik úgymond itt hagynák a munkahelyüket, és elmennek veled vaktában kintre élni, ott keressen ő is állást, van nő amelyik el sem vállal akármit.... Ha összevesztek akkor neki haza is kell még jönnie,hisz csak te voltál neki ott, így nézd a dolgot, ne párkapcsolati oldalról.
2021. dec. 3. 13:18
3/9 anonim válasza:
nem kizáró ok, de cserébe el kell viselned hogy 2 hetente egyszer fürdök
2021. dec. 3. 13:20
4/9 anonim válasza:
Nem kizáró ok, csak akkor, ha én maradnék vagy máshova mennék. Pl. esetemben Ausztria a cél. Akkor lehet a pasi is megelégszik azzal vagy kár elkezdeni, folytatni.
2021. dec. 3. 13:28
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Még tervezek maradni pár évet, hogy ne üres zsebbel menjek, illetve legyen tapasztalatom a munkámban. Addig pedig reménykedem, hátha megtalálom az "igazit", márha léteznek csodák. Fixen szeretnék kiköltözni, amint lehet állampolgárságot igényelni, stb.
3-as, mi miatt?
2021. dec. 4. 00:52
6/9 anonim válasza:
Detto ugyanez csak annyi kulonbseggel hogy mas a celorszag. Viszont par evig dolgom van meg itthon es szivesebben elnek egy magyarral kinn.
21N
2021. dec. 4. 02:23
7/9 anonim válasza:
Gondolom nem egyetemista lányokat keresel, ha már dolgozol, és ez nem baj, viszont közülük jóval kevesebben költöznének el, mert nagy arányban nem beszélik a nyelvet és/vagy nincs rendes szakmájuk amit tudnának kint csinálni, bármit meg ugye nem vállalnak el. Tudom szomorúan fog hangzani, de én a helyedben mindenképp kint keresgélnék lányokat, bár azért ne add fel, mert sose tudhatod! Viszont az esélyeid nagyon csekélyek lesznek így itthon, ezzel a tudattal ismerkedj, így nem leszel olyan csalódott.
2021. dec. 5. 06:22
8/9 anonim válasza:
Én lány vagyok, ugyanúgy külföld a cél, eléggé megnehezíti ez a párkeresést valóban. De úgy vagyok vele ha itthon nem jön össze, talán külföldön több sikerrel járok. Nem szeretnék itt maradni, nem igazán érzem jól magamat. Az emberek hozzáállása a másikhoz förtelmes, a fizetések kritikán aluliak.
23/L
2021. dec. 5. 22:07
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat. Talán külföldön valóban több sikerrel járhatnék, csak a még itthon töltött 3-5 év alatt azért az ember vágyik társaságra, főleg, hogy előtte nem volt soha párkapcsolatom, csak vágyódásom iránta. Reménykedem, hátha találok MO-n belül valakit, aki követne kintre. Jelenleg még nem látom értelmét külföldön párt keresni, hisz a távkapcsolatnak véleményem szerint nem sok értelme van. És bár valóban van egy területi cél kijelölve, amerra szivesen élnék németen belül, még bárhogy alakulhat az oda vezető út. Így addig nyújtozkodom, ameddig a takaróm ér, hisz kint új élet, új lehetőségek, új (meglévő) célok lesznek. Ha pedig akkorra sem lenne barátnőm, akkor kell átmenni a hídon, mikor ott vagyok, és akkor lehetne külföldön párt keresni. De persze ez mind személyes véleményem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!