Más mit tenne a helyemben?
Van egy srác aki látszólag nagyon oda van értem,ismerem kb 3-4honapja. Osztály társam bátyja és húgom barátnőjének a párja😕 Na most ők a nyáron szét mentek. Én tudtam h ki ő mert a párját nyilván hogy tesóm barátnője ismerem. De csak névről ismertem a palit. Ő rám írt a nyáron, úgy kezdte szia baj van,és vissza írtam mivel tudtam hogy terhes a párja ezért írtam vissza h mi a baj,nem-e a csajjal van valami. Na hát egyből kiderült hogy mit akar megtetszettem neki képek alapján,és azóta így látszólag oda van értem . Viszont idő közben megszületett a pici és újra együtt is laknak a csajjal. De azóta is folyton írkal, amikor a csaj bent volt a kórházba, szülése előtt 2 nappal még a fiú találkozni akart velem. Szülés után is sokszor.Kedden is tehát tegnap előtt is írta hogy talizzunk. És bejön nekem a srác..az írása is ,elvagyok vele,de mit csinaljak ilyen helyzetben. Elmondja a feleségét mindennek. Nem szereti csak a baba miatt van vele ilyeneket mond. Elobe még nem láttam,mindig vissza mondtam minden talit (és ez zavarja is őt) hívogat. Ki mit tenne a helyemben? Nyilván szeretője se akarok lenni,mert belegondolva nekem se lenne jó,ha a párom más nők után menne miközben nekünk egy hónapos kisbabánk van. Meg olyanokat mond hogy talizzunk titokban és majd felvalaljuk később h együtt vagyunk . Stb.
Egyébként a csajjal nem beszélek tesóm se már régóta.
Az írásdból vajon mire következtetsz? Vajon, Te is ilyen sorsa jutsz majd mellette? Véletlenül lenne egy gyerek, de ő már másnak írogat közben? Főleg úgy, hogy a másik nő tud arról, hogy te attól attól a férfitól vagy terhes.
Inkább, vissza kellett volna terelgetni a gyereke anyja mellé, ha lehetett volna. De én azt olvasom ki az írásodból, hogy te szívesen lennél vele.
Hát én nem tudom! Én férfi vagyok, de ilyen esetben én biztos nem kezdenék ki azzal a férfivel, ha helyedben lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!