Mit kezdenétek ilyen emberrel?
Figyelt kérdés
Barátom egyre többet ignorál több hete nem szól hozzám irkalok mint egy kattos.hivogatom nem veszi fel. Egész nap elérhető de egy nap 2x ír annyit hogy hagyd abba vagy lájk. Egyáltalán nem válaszol rengeteget írok elborult az agyam és az utóbbi 3 napban bombáztam őt az üzenetekkel szegyellem is magam. De elsem olvassa. Letiltottam előbb szerintetek jól tettem?😭 Rossz hogy nsm válaszol semmire2021. nov. 24. 20:31
11/14 anonim válasza:
Megszakad a szívem érted.
2021. nov. 24. 22:09
12/14 anonim válasza:
Szeretethiányos vagy?
28/F
2021. nov. 24. 22:54
14/14 anonim válasza:
Ha vannak problémáid amik azt okozzák, hogy néha kiborulsz és/vagy sokat írsz érdemes olyanokkal barátkozni vagy járni akik megtennék hogy foglalkoznad veled ilyenkor. Én ilyen vagyok és bármelyik barátom meghallgatom akármilyen hosszan, de ez mentálisan eléggé megterhelő tud lenni szóval teljesen normális ha sokan nem akarnak ezzel foglalkozni. Ha nem válaszol akkor meg annyi nem fogod rávenni hogy válaszoljon, ha nem akar ezzel/veled foglalkozni
Ha nincs senki akivel megtudnád beszélni a problémád rámírhatsz ha gondolod
2021. nov. 25. 11:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!