Meg tudnék ismerkedni transznemű lánnyal?
Szeretnék ismerkedni, és nem tudom mi lehetne erre a megfelelő hely. Ti mit gondoltok? Van rá esélyem?
Köszi!
31/F
Gyakori kérdéseken nincs. És amúgy meg attól függ. A szebb transzlányok rengeteg időt fektetnek magukba és külsejükbe, ezt jogosan elvárják kölcsönösen is. Ha igazi férfi vagy határozott személyiséggel biztos hullanak majd utánad, de egzisztencia nélkül, rendezetlenül, ápolatlanul, behúzott farokkal senki ne várjon maga mellé csöcsös pöcsös cicababát.:D
Fb-n lehet a legnagyobb esélyed. Légy lényegretörő, udvarias, ha ennek elléneben is elzavarnak akkor pedig nem veled van a probléma, de ez nem valószínű ha látják h próbálkozol. Óvakodj az erre szóló társkeresőktől, sok a... inkább nem minősítem.:D
Remélem ez hasznos vkinek.
Amíg nem találsz magadnak,addig vigasztalásul nézegessél tőle videókat. (nekem pl. ő a kedvencem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!