Van még rajtam kívül olyan ember aki hétvégén nem délelőtt 10 és délután 2 között kel fel?
Sajnos túl fiatal vagy.
A legutóbbi 22 éves lány is egy alkalom erejéig bírta, aztán soha többé nem jelentkezett. Túl sok voltam neki.
Valaki azt állítja, hogy az életkor csak egy szám, ami inkább csak jófej pc-ség, mint igazság.
Lehet hogy 21 volt az a 22? És lehet hogy ő Te voltál?
Ha viszont elég sok barátod van, akkor végképp nem én vagyok az embered.
Én 8-kor kelek, a légkör miatt amiben vagyok. Korábban is felkelnék, de nincs értelme. 10-ig eltart a higéniai tevékenységek, kávé készítés.
Most látom hogy ez a szó nem higénia, hanem higiénia.. érdekes.
Kár vitatkozni a szó helyességén. Mivel ez görög szó, amit eleve rosszul használnak. Sem higiénia, sem higénia. Ráadásul görögül ennek a szónak az egészséghez van köze. Higénia és egészség két külön kategória. Bár aki hosszabb távon nem higénikus, az valószínű egészséges sem lesz. Azt írják hügieine-ként kell kiejteni, ezzel szemben a fordítóban görögül ijíni-nek ejtik. A magyar az héber nyelv. A görög nyelvre is nagy hatással volt a héber nyelv. A reformáció előtt úgy vélték az emberek, hogy a héber az alap nyelv. Ebből következik hogy Európában nem a latin volt a fő nyelv, hanem a héber. Dehát a "görög" "hügieine" -> "hügisz" az a "magyar" "egész".
Héberül a higénia az Ghút. Németül a Z az tset, Ghút -> Gúz. Héberül az egészség az Brékút, hivatalosan, helytelenül Bréaút. Ami héber szavak, az elődök nyelvét nem ismerve, szájhagyomány útján őrződhetett meg, mivel Brékút valószínűleg Bore Gút volt, ami jó külsőt jelenthet (bőr, bor). A hivatalos Bréaút az értelmetlen, egyértelműen látszik hogy ebből lett a héber Brét - szövetség kifejezés, helytelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!