Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány aki rocker,...

Van itt olyan lány aki rocker, és gamer is egyben?

Figyelt kérdés

Tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan lány, aki szereti a rockzenét, (elsősorban a magyar előadókra gondolok, mint Tankcsapda - Depresszió - Road stb..) olyan stílusban öltözködik, és mellette szeret gépen játszani? Olyan 20-25 év közti lányokra gondolok.

Félreértés ne essen, nem társat keresek, csak egy szimpla kérdés.

2021. okt. 22. 01:25
1 2
 11/15 anonim válasza:

Osztom #10 véleményét :) #4 vagyok, pont a #3 komment és a leírás miatt nem tettem hozzá, hogy "de hagyjatok", hogy ne legyek hisztis liba :D

De kellett volna, mert így utasíthatok mindenkit vissza (udvariasan)

2021. okt. 22. 11:26
 12/15 anonim válasza:

Előre is bocsi, mert nem a kérdésre válaszolok... de ha valamelyik ilyen lánynak lenne kedve ismerkedni, írhatna. Én nem szeretnék mindenkit itt egyesével zaklatni, csak feldobtam a labdát, aztán próba szerencse... xD

25/F Budapest

2021. okt. 22. 17:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Jézusom, köszi szépen hogy ennyien válaszoltatok. Nem gondoltam volna. Én pedig akkor csak szimplán balszerencsés vagyok, mert még életemben nem ismertem meg egy ilyen lányt sem. Sebaj, keresek tovább hátha rám talál a szerencse✌️
2021. okt. 23. 05:26
 14/15 anonim válasza:
Szintén barátkoznék ilyen emberkékkel, ha esetleg lenne valaki,nyugodtan írhat. 30/F
2021. nov. 15. 12:29
 15/15 anonim válasza:
18 vagyok ezt leszámítva stimmel.
2021. nov. 27. 21:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!