Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan lányok 20-25...

Vannak itt olyan lányok 20-25 év körül, akik jobban szeretnek egy könnyvel elvonulni, mint partyzni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 11:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én sosem szerettem bulizni. Nem értem mi a jó abban, hogy hányásig iszik valaki egy zsúfolt, hangos helyen.
2021. okt. 18. 14:47
 12/15 anonim válasza:
A bulizás nem feltétlenül a mértéktelen ivászatot jelenti, ebből szerintem 18 éves korára a legtöbben kinőnek. De semmi gond nincs azzal, ha valaki szeret néha elmenni táncolni, vagy iszogatni egy szórakozóhelyre, esetleg koncertre. Mi például a legtöbbször saját bulikat tartunk bérelt helyeken, tárborhelyeken, ahol ugyanúgy van zene, tánc, iszogatás, de mégsem zsúfolt hely. Szóval szerintem az a véglet, aki lenézi a bulizósakat ugyanolyan rossz, mint akinek csak ebből áll az élete.
2021. okt. 18. 15:11
 13/15 anonim válasza:
Én gyakran látogatok kocsmát, de szigorúan 2 whisky jéggel 1 korsó sör. Se több se kevesebb. Hangulat jó szól a zene, többnyire retro.
2021. okt. 18. 17:21
 14/15 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok
2021. okt. 18. 22:41
 15/15 anonim válasza:
A 30-as éveim közepén járó, egyedülálló férfiként is ilyen vagyok. Úgy gondolom nincs ezzel baj. Jobb ha az ember inkább egyedül van még ha magányos is mintha nem megfelelő társaságú emberek között lenne.
2021. okt. 19. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!