Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Most őszintén, vannak itt...

Most őszintén, vannak itt lányok a 16-20 éves korosztályban?

Figyelt kérdés

2021. okt. 14. 21:16
1 2
 11/17 anonim válasza:
Bocs de nem kanos kisfúkra vágyunk akik csak belénk szeretnék verni a farkukat
2021. okt. 15. 10:49
 12/17 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy erről lenne szó? :D

Írtam már ismerkedős kérdéseket, többször is, de soha nem ilyen célzattal írtam ki ezeket a kérdéseket, és akik mondjuk válaszoltak vagy privátban írtak, nekik sem így írtam.

Szóval ez a probléma? Mindenkit le kell általánosítani, és azt a kevés normális fiút is el kell lehetetleníteni, akik például itt szeretnének ismerkedni. Úgy tűnik, ez hatékony módszer a részetekről...

2021. okt. 15. 11:15
 13/17 anonim válasza:

Vannak, pl én is. :D csak én személyszerint max 24 év alatt ismerkedem, de az is inkább csak barátkozás.

És sajnos nagyon gyakran tapasztalat alapján, ha még csak egy rossz is volt, általánosít rögtön mindenki. (Pl. fiúk, férfiak is, csak mert egy lány összetörte a szívét akkor az összes csak egy kis ribizlibogyó.)

Én régebben még sztem 16 évesen írtam kérdést ki, akkor 10 40-60 közöttitől kaptam üzit, pedig hozzáírtam, hogy korosztállyal beszélgetnék és kb 4-5 korosztályombeli írt, amiből csak 1-2 nem azzal folytatta egy üziváltás után, és hogy nézel ki meztelenül? (Nyilván egy adott testrészemre voltak inkább kiváncsiak.. arra is kérdeztek rá konkrét xd).

Én pl emiatt csak ritkán tudom rávenni magam arra, hogy itt fiúkkal beszéljek (persze volt már jó élményem is), bár "lánynál" is volt az, hogy kiderült hogy egy 28 éves srác volt.

18/l

2021. okt. 15. 12:57
 14/17 anonim válasza:
Vagyunk páran csak nem írkálunk mindenhova
2021. okt. 15. 14:14
 15/17 anonim válasza:
Én 16 vagyok. Ha gondolod, írj!
2021. okt. 16. 11:48
 16/17 anonim válasza:
Itt vagyok és szívesen beszélgetek bárkivel
2021. okt. 17. 16:04
 17/17 anonim válasza:
Vannak dögivel. Viszont nem értem, miért pont ezt a korosztályt keresed. Én sem lányokkal, sem fiúkkal nem tudtam egy értelmes mondatot beszélni.
2021. okt. 19. 16:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!