Ismerkednék olyanokkal akik gyakran vagy állandóan 0%-os értékelésű hozzászólásokat írnak(?).
"Jó ez a kérdés, biztos nem maga találta ki!" mondaná erre Petrasovits Anna
Amúgy olyan nincs, hogy valaki csak 0-t írjon, még a trollok is kapnak néhány pluszt. Meg hogy ellenőrzöd? 90%-nak a neve sincs állandóra kiírva, csak bekiabálnak a homályból, ellenőrizhetetlen a kérdésed tárgya.
Ebben a kategóriában inkább 0%-ossal mint 70-100%-ossal.
Baromi gáz az egész kategória. Ha kicsit is saját véleményed van, akkor egyből 60%-tól jobb nem lehetsz, mert van véleményed.
Tuti befutó sablon szövegeket ismerem. "Szeresd magad/ fogadd el magad/ magadnak akarj tetszeni", "Nem érdemelt meg téged", "Férfiak ilyen rosszak bla bla" persze a másik oldal hülyéi is itt vannak mint a "Csak annak lehet nője aki 12 millát keres", "Ha nem vagy 10/10 akkor nem jut punci" stb. Na őket is inkább kihagynám.
Ez a kategória ahol elszaporodtak a 2 oldal túlérzékeny hülyéi. Érdemes megnézni, hogy egy érvelés nincs semmi mellett csak érzelmek alapján mennek a dolgok.
Sajnálatomra fel-fel nézek nagyobb kihagyásokkal, de ha ilyen ütemben hülyül a generáció, mint ahogy itt kicserélődött akkor elég szomorú világ lesz. Ha pedig csak más fórumokra ment az értelmesebb része azt bőven megértem, mert ilyen ez baromira a legalja az összesnek ami ebben a kategóriában megy.
A kiírt kérdés "egyszerű", azza ne is foglalkozzunk.....
(bár lehet el van írva benne mindjárt az első szó?).
A rá adott válaszom: Nem
Sokkal érdekesebbek akérdésre adott válaszok :)
Sok índulat és még több minősítés van bennük... vajjjon miért?
# 9. Nagyon új vagyok itt a gyakorin, de úgy látom, hogy rátapintottál a gyakori egyik gyenge pontjára :)
Értem, hogy nehéz valamilyen érték alapú rangsorolást felállítani, de azért itt a gyakorin a DARABSZÁM és a "közizlés" az, ami értékmérőként szolgál...
F61....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!