Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, azt mondani...

Szerintetek gáz, azt mondani egy nőnek, hogy szexi?

Figyelt kérdés
Lányok, nektek hogy esik, ha valaki azt mondja rátok, hogy szexi?
2021. okt. 1. 20:38
 1/10 anonim válasza:

Nekem jól.

De a megfelelő hanghordozás is számít közben.

2021. okt. 1. 20:42
 2/10 anonim válasza:
Nem gáz
2021. okt. 1. 20:44
 3/10 anonim válasza:
Nem. Az sem , hogy megcsöcsörèsznèlek!
2021. okt. 1. 20:58
 4/10 anonim válasza:
Én már egy ideje megtanultam, hogy soha nem szabad nőknek ilyet mondani. Legalábbis, amíg nem jöttünk vele össze. A munkahelyem 2 feljelentés is volt. Mindkét esetben egy-egy nő jelentette fel szexuális zaklatással egy-egy férfi kollégáját. Holott ők csak párszor megjegyezték nekik, hogy mennyire szépek és vonzóak. Tényleg nem volt ennél több. Az egyiket áthelyezték a másik részlegre, a másik fickót sajnos ki kellett rúgnia ezután a cégnek. 2021-ben itt tartunk, már a flörtölés is lehet szexuális zaklatás.
2021. okt. 1. 21:03
 5/10 anonim válasza:
Természetesen attól függ kinek és milyen szituációban. Lehet zaklatás, de egyenesen elvárás is!
2021. okt. 1. 21:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. okt. 1. 21:55
 7/10 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, de fel kell készülni egy GDPr-re, egy rendőrségi ügyre, egy "jogom van" beszólásra.
2021. okt. 1. 23:32
 8/10 anonim válasza:
Idegen nonek ne mondd. Csak akkor ha randiztok vagy jartok. Ha csak bokolni akarsz akkor inkabb valami lazabbal indits pl hogy csinos, szep a mosolya, stb. Ne olyannal hogy szexi, dogos.
2021. okt. 2. 03:06
 9/10 anonim válasza:
Nem szabad ! Szexuális molesztálásért feljelenthetnek. Aztán a család viheti be a börtönbe a bablevest és krémest.
2021. okt. 2. 10:07
 10/10 anonim válasza:
Dehogy. Le kell ellenőrizni mennyire kemény a feneke s milyenek a mellei.
2021. okt. 2. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!