Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan 25-30 közötti...

Van itt olyan 25-30 közötti budapesti férfi, aki szívesen megpróbálná randira hívni a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Szeretném kiszabadítani egy mérgező kapcsolatból, és nincs már jobb ötletem, hogyan nyithatnám fel a szemét, mennyire egészségtelen kapcsolatban él. Arra gondoltam, talán ha megismer valaki mást, akkor ráébred. Viszont önként nem ismerkedik.

Nem kérek okoskodó kommenteket, tudom mennyire gázos ötlet, több szempontból is, de ez van. Egy próbát megér. 21N

2021. szept. 22. 20:12
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Téged nem lehet megismerni?
2021. szept. 23. 18:23
 12/21 anonim válasza:

Szerintem ne ezen az oldalon próbálkozz, aranyos ötlet, tök jó barátnő vagy, de itt nagyon kevés értelmes és (agyban) egészséges ember van, így ha valaki meg is tetszene barátnődnek, nagy eséllyel csak egy újabb toxikus kapcsolatba kerülne.

Egyébként volt már viszonylag sok tapasztalatom mérgező párkapcsolatokkal, külső és belső szemlélőként is, így hát bár randipartnernek nem is jelentkezem, de ha leírod mi a pontos probléma (amire rálátsz), akkor szívesen segítek amiben tudok.

22/F

2021. szept. 23. 19:34
 13/21 anonim válasza:
12. Tehát, nagy eséllyel veled is toxikus kapcsolatba lehetne kerülni. De majd mint mindenek felett álló agytröszt, te megmondod majd a frankót.
2021. szept. 23. 19:38
 14/21 anonim válasza:
Valaki kapcsolatba tudott lépni a kérdezővel?
2021. szept. 23. 19:42
 15/21 anonim válasza:

#13:

Ezt így nem tudom miből szűrted le, de egyébként én is voltam már toxikus fél párkapcsolatban, megbántam és javítottam a felmerülő hibáimon, így ennek fényében talán nagyobb rálátásom van a dologra, mint az itteni incelkommandónak és tudok segíteni azoknak, akik hasonló szituációban vannak. :)

De van tapasztalatom arról is, amikor a másik fél a lehúzó erő, meg külsős személyként is vontak már be több párkapcsolati probléma megoldásába.

De mint írtam, semmi érdekeltségem nincs benne, hogy randizzak a lánnyal, szimplán segítséget ajánlottam fel, hogy ne vesztegesse az idejét, mert tudom milyen rossz, szóval nem tudom pontosan mi volt a célja a kommentednek. :D

2021. szept. 23. 19:55
 16/21 anonim válasza:

15. Szerinted ez akkora dolog? Én is tanultam pszichológiát, és vannak ilyen tapasztalataim, de most mit menőzzek ezzel? Nem te vagy az egyetlen, aki ilyen dolgokkal képben vagy valamennyire, csak mert ez a gyakorikérdések és csak mert itt most te vagy az egyetlen agytröszt. Hogy kinek mire mekkora rálátása van, arról halvány fogalmad sincs!

Csak mert úgy adtad elő magad, hogy a gyakori tele van agyilag beteg emberekkel és olyanokkal, akivel toxikus kapcsolatot lehet csak kialakítani, bezzeg te vagy a szuper kivétel. Tájékoztatlak, hogy bárki idetévedhet ehhez a kérdéshez, tehát nem csak az agyilag beteg emberek. Jó, te vagy az egyetlen kivétel, ezt már tudjuk, meg az egyetlen tapasztalt, aki pont a toxikus kapcsolatokból doktorált.

Képzeld, én is tudom, milyen rossz ez, de minek osszam az észt erről itt?

2021. szept. 23. 20:04
 17/21 anonim válasza:

37! éves vagyok férfi szívesen

Írj megbeszéljük

2021. szept. 24. 06:05
 18/21 anonim válasza:

12, 15

Tudod, mindenki azokat az embereket veszi észre elsősorban, akiket észre akar venni. Nem kell átmenni god moodba és egy "tollvonással" felülírni az itteni válaszolókat.

Sokféle ember van itt. És ha megtalálja itt azt, akit keres? Nem tudhatod. Sem te, sem a kérdező.

2021. szept. 24. 09:36
 19/21 anonim válasza:

#16:

Uhh, sehol nem írtam, hogy én bármivel is feljebbvalóbb lennék az ittenieknél, szimplán évek óta beszélgetek innen emberekkel és tudom, hogy ide nem azok az emberek járnak, akik lelkileg stabilak... főleg nem ismerkedni (mondd ki magadban, hogy gyakorikerdesek.hu-n ismerkedni, ha nem tartod furának, akkor lehet veled is vannak bajok, vagy csak nagyon naiv vagy:D)

De, hogy az igazat megvalljam, nem tudok mit kezdeni a vergődéseddel és érdekelni sem tud túlzottan, vedd magadra ha szeretnéd, de ez számomra hiszti, nem lesz másabb a napom tőle. :D

#18:

Ha elolvasod a kérdéseket ebben a kategóriában, kb. 70%-ban egy tiszta kép rajzolódik ki egy önbizalomhiányos, reménytelen személyről, aki az anonimitásban látja az egyetlen esélyét bármilyen jellegű kontaktusra az ellenkező nemmel. Nem én akarom az oldalba látni, hanem erről szól az oldal. :)

De egyébként igaz, nem tudhatjuk, hogy a szőke herceg vagy egy lelki nyomorék ül éppen szabadidejében a gép előtt és próbál anonim módon párt találni, ha így belegondolsz, melyikre van több esély? :D

2021. szept. 24. 12:36
 20/21 anonim válasza:

19# de még mindig ott a maradék 30%, ami árért nem kevés :)

Amúgy mutass bármilyen halmazt, ahol az emberek 70%-a lelkileg stabil.

Nem nekem szólt ugyan, de amúgy én nem tartom gáznak itt ismerkedni :)

Lettek innen barátaim - igaz, közvetett módon

2021. szept. 24. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!