Van itt olyan 35-50 év közötti férfi, aki szívesen ismerkedne egy 45 éves, budapesti nővel?
Ugyan, miért lenne könnyű? Semmivel nem könnyebb mint a pasiknak. Előnyös külsejű nő vagyok, a kérdezőhöz hasonló korú. Igen, ismerkedni valóban könnyű de ez nem azonos azzal,hogy kapcsolatot alakítani is ugyanilyen könnyű. Csak egy példa..a pasi nagyon szeretne ismerkedni, de több vasat tart a tűzben. Ir,válaszolok...és semmi..kiderült a másikkal már össze is költözött. Eltelt egy kis idő,keres. Nem máködött a kapcsolata, beszélgessünk. Jó, beszélgessünk. Újra eltűnik. Ismét akadt egy gyors ismerettsége. És ezt megteszi harmadszorra is. Ha nem válaszolok bunkó vagyok...
Következő...szülőkkel élő 50 éves férfi. aki rettentő elfoglalt a munkájában, mellette ápolja a szülőjét. Úgy mellékesen néha tudnánk találkozni, akkor és addig amíg az Ő idejébe belefér.
Tudom, nemcsak ez a kétféle "típus" van, de nagyon nem értek egyet azzal,hogy kapcsolatot alakítani egyszerűbb a nőnek. Ismerkedni talán igen, de ez sem törvényszerű. Aki kezdeményez felkínálja magát..a pasi szeretne választani.+ hol ismerkedjen egy nő?Buliban/bárban/utcán/társaságban? Ennyi idősen..lehet mondani,hogy bárhol, de hol bárhol és hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!