Melegek Borsod megyében?
Sziasztok!
Olyan 16-tól max 30 éves korig keresek meleget.
Előny ha szeret s*gget nyalni, de ez nem elvárás.
Rólam annyit hogy switch vagyok tehát szeretem azt is ha én dominálok meg azt is ha más dominál engem.
A többit privátban ;)
Jah és még annyit hogy én a Zempléni részen lakom.
3 és 4, mit vártok, a médiában is úgy van bemutatva a melegség, mint valami fétis, meg egy kalap alá veszik pl. a pedofíliával. Túl van szexualizálva az egész. Itt a gyakorin is csak a 18-as szexualitás kategóriában vannak külön melegség témák, a tini párkapcsolatokban nincs, pedig a meleg kamaszoknak talán még inkább szükségük lenne rá, hogy tudjanak beszélni erről a témáról. Ha a meleg fiatalok látnának normális példákat is meleg párkapcsolatokra, olyan meleg párokat, akik szeretik is egymást, akkor talán nem az jönne le nekik ebből az egészből, hogy a melegek csak szexkapcsolatokat kereshetnek. De hát drága kormányunk elintézte, hogy ez ne történhessen meg :(
Kérdező, Miskolcon bizonyos időközönként szokott lenni LMBT piknik. Még nem voltam, úgyhogy nem tudom, milyen, de esetleg nézz utána, hátha ott tudsz párt találni!
Ezen az oldalon többnyire a heterók is azzal kezdik, hogy ki hogyan szopik, nyal, stb.
Én nem vonnék le ebből messzemenő következtetéseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!