Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Melegek Borsod megyében?

Melegek Borsod megyében?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan 16-tól max 30 éves korig keresek meleget.

Előny ha szeret s*gget nyalni, de ez nem elvárás.

Rólam annyit hogy switch vagyok tehát szeretem azt is ha én dominálok meg azt is ha más dominál engem.

A többit privátban ;)

Jah és még annyit hogy én a Zempléni részen lakom.

2021. szept. 10. 08:11
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ott nincsenek melegek, költözz melegebb éghajlatra.
2021. szept. 10. 08:42
 2/11 A kérdező kommentje:
:D
2021. szept. 10. 08:45
 3/11 anonim válasza:
A homoszexualitás mindig arról szól, hogy dugunk és nyalunk, erre megy ki az egész? Vagy van valahol olyan meleg is, aki nem kapásból ezzel indít mintha valami ösztönlények lennénk, hanem pl rendes ismerkedéssel, romantikával, csábítással? Mert ez így rettenetesen közönséges.
2021. szept. 10. 09:52
 4/11 anonim válasza:
Hármasnak nagyon igaza van. Írom, mint meleg pasi. De tényleg elkeserítő, hogy 99% ilyen, vagy még rosszabb is. :(
2021. szept. 10. 10:47
 5/11 anonim válasza:

3 és 4, mit vártok, a médiában is úgy van bemutatva a melegség, mint valami fétis, meg egy kalap alá veszik pl. a pedofíliával. Túl van szexualizálva az egész. Itt a gyakorin is csak a 18-as szexualitás kategóriában vannak külön melegség témák, a tini párkapcsolatokban nincs, pedig a meleg kamaszoknak talán még inkább szükségük lenne rá, hogy tudjanak beszélni erről a témáról. Ha a meleg fiatalok látnának normális példákat is meleg párkapcsolatokra, olyan meleg párokat, akik szeretik is egymást, akkor talán nem az jönne le nekik ebből az egészből, hogy a melegek csak szexkapcsolatokat kereshetnek. De hát drága kormányunk elintézte, hogy ez ne történhessen meg :(

Kérdező, Miskolcon bizonyos időközönként szokott lenni LMBT piknik. Még nem voltam, úgyhogy nem tudom, milyen, de esetleg nézz utána, hátha ott tudsz párt találni!

2021. szept. 10. 11:22
 6/11 anonim válasza:
Előzőek annyira szívemből szóltak...
2021. szept. 11. 17:47
 7/11 anonim válasza:

Ezen az oldalon többnyire a heterók is azzal kezdik, hogy ki hogyan szopik, nyal, stb.

Én nem vonnék le ebből messzemenő következtetéseket...

2021. szept. 14. 11:05
 8/11 anonim válasza:
Meg nagyjából bármilyen más ismerkedéssel kapcsolatos oldalon. A gyökerek az összesből alkalmi r..anc keresőt csináltak, ezért értlemetlen már a neten ismerkedni. 3-assal nagyon egyet értek / együttérzetk...
2021. okt. 30. 00:05
 9/11 anonim válasza:
Igen sajnálatos hogy a melegség ma már úgy van meg sok embernél mint egy fétis, de sok embernél ez tényleg csak fétis és nem tudnák elképzelni az együtt létet az azonos nemmel.
2021. dec. 26. 22:22
 10/11 anonim válasza:
ez nem rizz
2023. nov. 23. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!