Milyen okai lehetnek annak, ha egy fiú imád szeretgetni, ölelgetni, puszilgatni, simogatni egy lányt, már-már agyonszeretgeti és ez fontosabb számára, mint a szex?
9-essel maximálisan egyet értek! Bár nem minden nő egyforma, de sokan szeretjük a cirógatást... mint a macskák. 😊
36n
Ezt a tini-pettinges simikét valóban nem igénylik már a felnőtt nők. (persze tudjuk itt a GYK-en csak ilyen nők vannak blabla)
Szexuálisan érett embereknél ez az intimitás egy fajtája, ami a szex előjátéka.
Megnézném azt a felnőtt mentálisan épp nőt amelyik beéri annyival, hogy egy életen át csak a simike-puszika megy nadrágon meg pulcsin keresztül.
Az pedig igaz, hogy ez azokra a fiúkra jellemző akik még nem mernek a siminél tovább menni.
Szerintem meg mindenki csinálja azt amitől jól érzi magát.
Nem értem miért veszekedtek azon, hogy ki mit igényel
Nem értem minek kell minden sarkon problémát keresni. Hál' Istennek nem vagyunk egyformák. elég nagy bajban lenne a világ ha teszem azt mindenki csak a durva szexet szeretné uralkodó szerepben, sose találna egymásra 2 ember, hiszen örök vita lenne ki legyen felül.
#4-es mág megírta, és ennyi a válasz erre a marha misztikus kérdésre, "Neki ez a szeretenyelve", kész.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!