Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek annak,...

Milyen okai lehetnek annak, ha egy fiú imád szeretgetni, ölelgetni, puszilgatni, simogatni egy lányt, már-már agyonszeretgeti és ez fontosabb számára, mint a szex?

Figyelt kérdés

2021. szept. 3. 19:29
1 2
 11/14 anonim válasza:

9-essel maximálisan egyet értek! Bár nem minden nő egyforma, de sokan szeretjük a cirógatást... mint a macskák. 😊

36n

2021. szept. 4. 21:59
 12/14 anonim válasza:

Ezt a tini-pettinges simikét valóban nem igénylik már a felnőtt nők. (persze tudjuk itt a GYK-en csak ilyen nők vannak blabla)

Szexuálisan érett embereknél ez az intimitás egy fajtája, ami a szex előjátéka.

Megnézném azt a felnőtt mentálisan épp nőt amelyik beéri annyival, hogy egy életen át csak a simike-puszika megy nadrágon meg pulcsin keresztül.

Az pedig igaz, hogy ez azokra a fiúkra jellemző akik még nem mernek a siminél tovább menni.

2021. szept. 4. 22:11
 13/14 Pawel166 válasza:

Szerintem meg mindenki csinálja azt amitől jól érzi magát.

Nem értem miért veszekedtek azon, hogy ki mit igényel

2021. szept. 4. 22:45
 14/14 anonim válasza:

Nem értem minek kell minden sarkon problémát keresni. Hál' Istennek nem vagyunk egyformák. elég nagy bajban lenne a világ ha teszem azt mindenki csak a durva szexet szeretné uralkodó szerepben, sose találna egymásra 2 ember, hiszen örök vita lenne ki legyen felül.

#4-es mág megírta, és ennyi a válasz erre a marha misztikus kérdésre, "Neki ez a szeretenyelve", kész.

35/F

2023. dec. 13. 09:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!