Ilyenkor mi a helyzet ebben a szituációban?
Sziasztok.
Még soha nem írtam rá lányra ismerkedés szempontjából, viszont ma megtettem ezt a lépést.
Leírtam neki, hogy szimpatikus és szeretném jobban megismerni, visszaírt, hogy persze stb..
Viszont azóta mióta beszélgetünk szinte csak én kérdezek (meg néha visszakérdez, hogy "neked?" stb).
Nyilván nem várom el, hogy regényeket írjon és hogy minden percben kérdezzen valamit. Valamilyen szinten normális is, hogy folyton én kérdezek, hisz én írtam rá, nem pedig Ő rám.
Mi a helyzet ilyenkor, amikor 2-3 szavas válaszokat ad? Mindenhol így indul? :D
Nem általánosítok, félre ne értsétek. Ha ezt annak veszitek, akkor bocsi. Nyilván nem mindenki ilyen, ez csak azoknak szólt, akik hasonlóan cselekszenek.
Ráírni meg fogok, ha már azt írta rólam a barátnőjének, hogy megunt. (pár sor után.. :D)
Ez a vonat elment, majd ha lesz legközelebb, hátha szerencsésebb leszek.
Nem tudom számodra miért egyértelmű, hogy az ismerkedés dugást meg randit jelent. A lány csak barátkozna maximum. Legyél egyértelmű, néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Illetve ha láthatóan ennyire vonakodva ad a lány rövid válaszokat is, nem érdekled és unja a veled való beszélgetést, fyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!