Milyet kerestek?
(akár barát/kapcsolatra nézve)
Arra gondoltam,hogy leírnátok és akkor sokan egymásra találnának.
Én nagyon nem bírom,amikor valaki csak általános dumákat tol. Főleg a szűkszavú embereket nem bírom,és akik nem képesek úgy kifejezni magukat hogy érezhetően súlya legyen a szavuknak.
Azokat preferálom,akik nyitottak,nem ítélkeznek olyan dolgokkal szemben amit még nem is próbáltak ki,és egészséges kapcsolatra vágynak. Mellesleg nem hátrány az sem,ha meglátnak mindent és nem csak a jégyhegy csúcsát. Legyen szó tulajdonságokról,vagy bármi másról.
Illetve érdekli őket a hasznos gyakorlati tudás,és tesznek és tanulnak azért,hogy jól érezzék magukat.
20/F
Dióhéjban ennyi,ha ez megvan valakiben azzal simán lehet tovább haladni,és biztos hogy sok más jó derül ki róluk tehát azokat már nem kell felsorolnom itt.
Ha lehet kort,nemet is.
Én olyan barátot keresnék akivel hosszú távon lehet ezen az oldalon beszélgetni és meg tudjuk osztani egymással ha valami jó vagy rossz történik. Elmondhatnánk a véleményünket a másiknak egy-egy témával kapcsolatban, szóval ilyesmik.
21
Tehát én már nem vagyok emberszámba :D (dont take it too srsly)
Amúgy nem baj. Gondolom direkt nem írt bővebb,több kulcsinfót.
Igazad van.
Nem akarok ünneprontó lenni, de nekem erős a gyanúm, hogy ezt a kérdést is csak azok a felhasználók fogják megtalálni, akik egyébként is itt vannak éjjel-nappal, és akik között eddig sem találtam meg akit keresek.
A privát üzeneteim háromnegyed részére még mindig nem kapok válaszreakciót.
A "valaki beszélgetni? 24N" kérdések még mindig egyenlők a semmivel.
Ezt a kérdést is csak azok találják majd meg, akik eddig sem írtak vissza nekem.
Én valaki olyat keresnék, aki jószándékú, őszinte, segítőkész és nem kirekesztő másokkal szemben indokolatlanul, akár, ha kisebbségekről van szó. (nem kell szélsőségekre gondolni, nyilván)
Előny, ha olvasott, kultúrált, tud választékosan beszélni, de emellett van humora és elengedhetem magam mellette, mert nem köt belém amiatt, hogy elgépeltem valamit.
A kora és a neme is mindegy. Korai huszas vagyok. A nprivátjaim "nyitva" vannak, azaz lehet nekem írni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!