Megtalálom? Can I find Him?
Tegnap (08.19.) a Habrolóban volt egy karaoke buli, ahol egy szőke hajú pasi kedves mosollyal nézett rám fél órán keresztül, majd mielőtt elment, adott egy cetlit a telefonszámával, és egy nevet, de elvesztettem a cetlit, és nem írtam fel a számot a mobilomba. A neve Marco, és próbáltam megtalálni facebookon, instagrammaon, twitteren, de hiába. Reménykedem, hátha itt megtalálom. Nem biztos hogy beszél magyarul, nem beszélgettünk, a haverjával beszélgettek valami fura nyelven. Azért leírom angolul is.
Yesterday (19. August), there was a karaoke party at the Habroló bar, where a blonde guy were staring at me with his nice smile. Before he went away, he gave me paper with his phone number, and his name. I lost the paper, and I didn't write the number in my phone. I only remember his name, Marco. I tryed to find him on facebook, instagram, twitter. I hope, I'll find him. If you read this, Marco, I'm sorry, that I didn't call you, I really wanted to contact you.
Hi, I'm friend of Marco. He said it's okay, he found other beautiful girls the same night, this weekend we are going to hang with them and then fly back home :)
Francis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!