A nők 30 felett vágynak még gyerekre?
Olyan ,akinek még nincs gyereke.
Én is ilyen vagyok,csak férfiba.És érdekel hogy hiú ábrándokat kergetek,ha a korosztályomban keresem ezt a nőt?!
Nagy általánosságban a nők 30 felett vágynak igazán a gyerekre - főleg, ha addig még nem jött nekik össze. Sokan vannak vele úgy, hogy korábban keresik az igazit, szórakoznak, karriert építenek. 30 felett már inkább a megállapodás, család alapítás kezdi őket motiválni ilyenkor is, mert 40 körül már könnyen késő lehet és ugye arra sincs garancia, hogy sikerül hamar megtalálni, vagy akár összehozni azt a gyereket. Szóval 30 felett már egyre jobb esélyed van olyat találni, aki akar gyereket.
Ettől persze még vannak olyanok is, akik soha nem akarnak gyereket - vagy esetleg akarnának, csak nem is lehet nekik. Ezt is el kell fogadnod és jobb ezeket időben tisztázni.
Én pl. több olyan párt is ismerek, ahol ebből komoly gondok lettek, hogy az egyik akart gyereket, a másik viszont nem. Ha ez a felállás túl későn derül ki, vagy ha korán kiderül, "de majd később megbeszéljük", azzal csak még nehezebbé válik később a helyzet.
Olyan párt is ismerek, ahol minden más működött és akartak volna gyereket, csak egymással nem lehetett nekik.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!