Csatlakozna valaki hozzám online játékokban társként?
Néhány Co-op, Multiplayer játékhoz keresnék játékos társakat, akikkel lehet beszélgetni, játszani. Fontos, hogy némelyikben picit kezdő vagyok még, így talán egy kis tolerancia nem árt hozzám :D
23/L vagyok. Nem ismerkedni szeretnék, csupán játékos társakat/barátokat keresek! Korosztály : 20-40 évig.
Amikkel játszhatnánk:
- Dying Light
- XCOM2
- Escape From Tarkov
- Generation Zero
- Killing Floor 2
Lenne itt olyan, akit érdekelne, esetleg szintén társat keres online játékhoz?
#1: köszi, sajnos nem az én világom az Apex. Reméltem találtok 3.-at :)
#2: attól mert valaki kezdő, még nem feltétlenül béna, és tud taktikusan játszani, csak bele kell rázódnia ;)
#3: Sajnos én sem lolozok, de hátha találsz az oldalon valakiket, akik igen.
Az Escape from Tarkov-ot imádom, de sajnos nekem sincs meg (eredetiben)😁 - egyelőre
Fura, hogy nőket is érdekli ez a műfaj.
#5: pedig jó kis játék, én ajánlom.
#6: Jajj a wipe-ok a halálom. Minden munkám kárba veszett, és ez kissé idegesített. De azért nem adtam fel, mert alapjában véve izgat a játék :) Köszi a "jelentkezést", lehet élek majd vele :)
#7: Igen, hát nekem is van pár olyan játékom, ami nem eredeti.. :D Azt nem tudom, hogy más nőket érdekel-e ez a műfaj, mondjuk streameket biztosan találsz, ahol pici bikiniben vonaglanak a kamera előtt, mikozben Tarkovoznak, csak az nem biztos, hogy valami professzionális játékmenet lesz :D Nem mondom, hogy én professzionális vagyok, de azért értelmes lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!