Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Milyen programot javasoltok...

Milyen programot javasoltok egy randira Szentendrén?

Figyelt kérdés

Egyelőre Dunaparti sétában egyeztünk meg. Állítólag a bicikliúttal párhuzamosan lehet sétálni a Dunaparton.

2. alkalommal találkoznánk. Jó lenne sétálni és beszélgetni, de nehezíti a helyzetet hogy szociálisan kissé retardált vagyok.

Jó ideje nem randiztam, akkor is béna voltam csak szerencsésen fogtam ki a csajokat.

Lehet jól jönne valami interaktívabb dolog. Persze az sem biztos hogy jó ha nem tudunk beszélgetni. Délután találkoznánk. Nem tudom pontosan mi az ami ideális lenne. Sőt, szentendrét sem nagyon ismerem. Sőt, a lány érdeklődését is csak felszínesen ismerem még.

Ő pár hónapja már Szentendrén él, szóval a városnézés nem biztos hogy annyira feldobja. Lehet jobb lett volna ha ő javasol programot, csak hát én vagyok a pasi és így is ő kezdeményezett.

Abban sem vagyok teljesen biztos hogy a lány randinak fogja fel a dolgot, bár azért valószínűleg igen. Még abban sem vagyok biztos hogy én randiként fogom fel a dolgot, bár valószínűleg igen.

Egyébként egy csinos, imádnivaló lányról van szó.

Szóval jól feladtam nektek a leckét. XD

Minden válasznak örülök.

2021. júl. 28. 19:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
Sok sikert ^^
2021. júl. 29. 08:41
 12/15 anonim válasza:
Vidd el sörözni! Nem kell ezt túlgondolni. Ha szociálisan retardált vagy, mondhatod, hogy a sör lassítja az agyadat.
2021. júl. 29. 14:19
 13/15 A kérdező kommentje:

12/ Az alkohol abszolut pozitív hatással van rám a nők terén. Persze csak ha mértékkel fogyasztom. Kamasz koromban mikor többet randizgattam nem volt soha olyan 1. és 2. randi amin nem ittam egy két pohár bort, sört vagy koktélt. Most viszont nem szerettem volna inni a randin. 1/ A lány nem iszik és nem szeretnék egyedül inni. 2/ Egészségügyi okokból most nem igazán javasolják nekem az alkohol fogyasztást.

11/ Köszi, de a siker elmaradt. XD A lány lemondta. Most fog koleszba költözni vidékre, ott hagyta a munkahelyeit meg az önkéntes munkáját, búcsúzik a családtól. Volt itt minden kifogás, szóval elszállt a lelkesedésem. Mondtam neki hogy én már nem kérdezgetem, ha akar talizni írja meg. Egyébként is nehézkes lett volna hogy fél hónap múlva elmegy vidékre. Én azt gondoltam hogy ha kihasználjuk ezt a pár hetet és megismerjük egymást akkor vhogy működhet. Így viszont már nem sok esélyt látok a dolognak. Kár érte, cuki csaj.

2021. júl. 29. 20:21
 14/15 anonim válasza:
Ó te szegény,pedig mennyit tervezgettél😔
2021. júl. 29. 20:23
 15/15 A kérdező kommentje:
Azért nem szakadtam meg a tervezgetésben, de köszi az együttérzést. Majd keresek másik lányt Szentendrén ha már vettem a fáradtságot és kikerestem a Szentendrei busz menetrendeket. XD
2021. júl. 29. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!