Létezik külön ismerkedési felület jógázóknak?
De jó korán reggel ilyen kis szóviccet olvasni!
Bár nem jógázom, de amilyen személyiséget takarhat ez a kérdés, lehet belekezdenék, hátha megismerek valakit.
Egyébként szerintem külön oldal, kifejezetten ismerkedésre orientálva nincs csak jógázóknak. Max ilyen sportolótárs kereső, amit esetleg tudnál úgy használni, vagy hasonló fórumok -jógához kapcsolódóan.
Meg társkeresőn tudnád ezt részletezni, hogy neked ez fontos,aztán talán valaki figyelembe is veszi, amit írsz.
A jógamatracos mondattal ki akartam fogni a szelet a trollok vitorlájából.
Igen, amelyik társkereső oldalon fogalomra/szótöredékre lehet keresni, ott kihasználom e funkció adta lehetőségeket. A jóg* persze kiad egy csomó jogászt is.
Azért köszi! Nem tudlak felpontozni :(
Szia! Fél éve belefutottam egy Spirituális tarskereso nevű oldalba, regisztráltam is, viszont tele volt kamusokkal, akiknek közük sincs az egészhez. Egyébként én is szívesen ismerkedem jógás férfiakkal.
37 N
Lehet tudni vmi konkrétabbat a spir. társkeresős oldalról? Illetve az is érdekel, hogy szűrted ki a kamuzókat.
Köszi a választ neked is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!