Erre mit lehetne írni vagy hogyan reagálni?
Van egy csoportunk, ahol szóba jött az online ismerkedésnek az a formája, hogy Facebookon írnak rá a lányra/fiura csak egy "szia" - val.
Van egy új tagunk is (aki lassan 17 eves) ő vele történt egy olyan, hogy rairt egy fiú csak egy sziával és nem tudta ezt mire vélni és nem írt vissza rá. Erre írtuk, hogy lehet ismerkedni akar.
Én mondtam, hogy (kimásolom higy mit írtam) "régen vissza írtam nekik és próbálkoztam is így ismerkedni online de nekem így nem vekszik ez a dolog. Jobban szeretek személyesen ismerkedni, és már sok online ismerkedés tapasztalatom van és egy szimpla sziával nem nagyon tudok már mit kezdeni és mivel nem megy a netes ismerked~s nekem is hanyagolni szoktam"
Ezzel a csoport többi tagjai egyet is értették és ők is így vannak vele, de egy tag elkezdte hogy ő nem rég kipróbált stb és nagyon magára vette pedig semmi olyat nem mondtam amivel megsérteném. Egyszerűen nekem nem megy a netes ismerkedés amit le is írtam de semmi bántót nem írtam le ami miatt haragudni kellene. Erre mit lehet reagálni?
lassan 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!