Fiatal lányok, szoktatok barátkozni 30-40 körüli nőkkel?
Csak kíváncsiságból kérdezem. :)
Én 38 vagyok és nincs gyerekem, furcsa belegondolni, hogy egy mai fiatal lány számára már az anyja korabeli boomernek számítok.
Volt már rá példa, hogy egy vadidegen fiatal lány pasizási tippet kért tőlem. :) Bár nem tudom, miért pont tőlem. De felmerült bennem a kérdés, hogy a fiatal csajok számára mi már csak ilyen szánalmas boomerek vagyunk, vagy esetleg szívesen beszélgetnek velünk? Esetleg kíváncsiak a tanácsainkra, tippjeinkre is?
Én simán, nem is bírom a korombeli lányokat, annyira gyerekesek tudnak lenni, hogy hihetetlen. Azért is barátkoznék idősebbel, mert tényleg sokkal tapasztaltabbak vagytok, mint mi és ha tanácsra van szükségem akkor sokkal inkább kapok idősebbektől értékelhető válaszokat.
21/L
Bár én nem lány vagyok, de a #4 hozzászóló válaszában benne van az én véleményem is.
90%-ban nem lehet mit kezdeni a 20-25 éves korosztállyal (ja, de egy dolgot lehet max, de nekem nem az a lényeg).
Szóval 30-40 között minden, csak nem boomer.
És nekem kb az ideál, de ezt csak mellékesen jegyeztem meg,semmi szándék nincs benne.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!