Kövér , nagydarab, pocakos férfiak vannak itt? 130-150 vagy akár több kg is erdekelhet. 31N
Sportos férfiként írom hogy szerintem sem tekinthető ez perzverziónak hogy a Kérdező ilyen férfit keres és az ilyen testalkattal rendelkező férfiakhoz vonzódik.
Nekem például a sportosabb vagy vékonyabb testalkatú nők tetszenek, viszont vannak olyan férfiak akik a molettebb, duci nőket keresnek mert számukra ők a vonzóbbak, úgyhogy nincs ezzel semmi gond. Az a fontos hogy mindenki megtalálja akit keres.
Sok sikert Kérdező!
Igen, vékony, sportos vagyok, de engem csak ilyen vidikben, illetve kalandokban izgat, párkapcsolatokban inkább a hozzám hasonló alkatú férfiak jönnek be.
9 voltam.
Én jelenleg 160kg vagyok (próbálok fogyni egész jól megy) és 21/F így valszeg kiestem a kérdezőtől
de a #7-es kérdéseit akarom megválaszolni, nincs behízva persze ha alapból pici akkor már lehet baj de egy átlagos mérethez hogy ne tudjon beérni inkább olyan 300kg kell, legjobb haverom barátnője elmondása alapján akin plusz súly van átlagosan sokkal tovább bírja, ami jöhet abból hogy a legtöbb túlsúlyosnak erősek a lábai (elkell cipelni azt a 160kg-t valahogy) a szívroham, megint sokkal nagyobb súlynál jelenik meg mint a kérdező által keresett középsuliban mikor kb 140 voltam lefutottam 5 kilométert tesi órán minden probléma nélkül
Jelen
27/F
Sportos nem vagyok, inkább egy nagyon kicsit mackós 178cm magassághoz vagyok 95kg.
Nem vagyok kifejezetten izmos, de ha éppen odébb kell tenni 100kg-ot, odébb teszem. :D
10-es voltam.
Két szék között a pad alá.
85 kiló vagyok. Akiknek a vékony, vagy sportos pasik jönnek be, azoknál eleve kiestem. Akik meg a kövéreket szeretik, nekik meg sovány vagyok. :D
Nem, nem panaszkodásból, csak ironikus. :D
Én csak 82kg vagyok, de van pók hasam.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!