Melyik választás ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Ismeretlen oldalon ismerkedtem egy fiúval az elején csak alap vető dolgokat írt mi a hobbim mit sportolok? Szerencsére személyes adatokat nem írtam. Ezután mivel csak ilyen dolgokat kérdezett kérte hogy menjünk át egy alkalmazásra ez is anonim de itt csak 2 lehet beszélni. A probléma az mikor át tértünk elkezdett testi dolgokkal kapcsolatos kérdéseket feltenni. Pl:milyen ruha van rajtam? Meg hogy simogatná a lábaim. Ekkor kissé beparáztam. Szerintem ez nem egy 21 éves hanem sokkal idősebb. Valószínű nem is dolgozik mivel mindig elérhető szinte. Ilyennel kapcsolatban nagyon sok rosszat hallani. Kérdésem az lenne hogy tiltani érdemes inkább vagy jelenteni?2021. jún. 14. 19:22
1/4 A kérdező kommentje:
Kérdésben nem írtam igaz de azóta mióta étértünk szinte nem is kérdez olyanokat pl. Hogy mit csináltam az nap vagy hogy telt a napom hanem mindig azok a testi dolgok.
2021. jún. 14. 19:28
2/4 A kérdező kommentje:
Átértünk* Helyesírási hibákért bocsi!
2021. jún. 14. 19:29
3/4 anonim válasza:
Simán lehet hogy 21 évesen ilyeneket irkál
2021. jún. 14. 19:52
4/4 anonim válasza:
Sajnos lehet, hogy egy 21 éves ilyeneket ír, de szerintem szimplán tiltsd le, ha nem kérsz belőle.
2021. jún. 14. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!