Hogyan találjak meg valakit, akiről kb. semmit nem tudok?
Azt tudom, hogy hol lakik. Vagyis ez sem biztos, nem tudom hogy a nagyszüleivel láttam-e, vagy a szüleivel. Ezen kívül nagyjából tudom hogy hogy néz ki, és a szülei/nagyszülei vezetéknevét. Ezen kívül semmit:/
Nagyon szeretném megtalálni:/
(Fiú az illető
16/l
Ez de aranyos 😊
Nehéz fába vágtad a fejszéd 😊
Ismersz barátai közül valakit?Rajtuk keresztül esetleg… mert ez tényleg nem sok információ …
Hiába mondom hogy menj oda csengess be hogy mit szeretnél,kivel találkozni,nem hinném hogy megteszed… pedig lehet kapnál segítséget… ha nem akkor egy újabb leromboló illúzió de talán segítség… Ne add fel kutakodj ismerős,barát,utcabeliek felől hátha sikerül valami…. Fel a fejjel és hajrá,legyen szerencséd!
Mondjuk bekopogsz a nagyszuleihez es megkerdezed hogy ne haragudjanak de epp itt setaltam amikor meglattam az unokajukat es nagyon szimpatikus lett es szivesen megismernem nem tudnanak nekem segíteni?
Talan nagyszulei mint a szövetségeseiddel egyszerűbb lenne nem?
Ha jó fejek akkor ugy reagalnak majd ahogy a 2-es de gondolom meg akarnanak ők is ismerni mielott beajanlananak az unokajukhoz hiszen ismeretlent hogy?
Stalker, creepy!!!
Ja nem, itt nem a srác keresi a csajt, ez aranyos és rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!