Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Bejön egy srác, mit csináljak?...

Bejön egy srác, mit csináljak? Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Van egy edzés társam aki bejön. Nem nagyon beszéltem még vele csak ilyen köszönés meg ilyesmi. Amúgy párbajtőrözöm és ma vívtam vele. És utána megdicsértem hogy milyen jól vív. De nem tudom hogy kezdeményezzek vele beszélgetést. Az a tervem hogy jövő edzésen megkérem hogy újra vívjunk de utana nem tudom mit kezdjek. Valaki tud segíteni?

2021. jún. 2. 21:24
1 2
 11/18 anonim válasza:
Nos, edzés elején odamész hozzá és megkéred vívjatok egyet, szereted az erős ellenfeleket. Aztán ismerősnek jelölöd Facebookon ha még nem az ismerősöd és megköszönöd neki hogy segít fejlődnöd. Aztán ha szimpatikusan ír, úgy érzed kedves, normális elhívod valahova. Sétálni, fagyizni, akármi. Úgy hiszem élőben nyuszi vagy, ezért írásban könnyebb, bár majdnem mindegyik eddigi tanácsnál bekapcsolt nálad a kifogásgenerátor, ez ezért nem jó, az meg amazért, szóval el kell döntened mit akarsz, a sült galamb nem repül a szádba.
2021. jún. 3. 06:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! Hétfőn megpróbálom. Megpróbálok nem nyuszi lenni. Köszönöm a válaszod!
2021. jún. 3. 06:55
 13/18 anonim válasza:
Ez a beszéd, hajrá :) Üdv #11es
2021. jún. 3. 07:03
 14/18 anonim válasza:
Légy merész! Fogd meg a fütyijét és kezd el neki húzogatni. Hidd el, tetszeni fog neki. :)
2021. jún. 3. 07:09
 15/18 anonim válasza:
Végy erőt magadon, és menj oda! :) Ügyes leszel! Ha gondolod, írj privátban, és segítek még. :)
2021. jún. 3. 16:50
 16/18 anonim válasza:

Párbajtőr vagy valami más, amit csinálsz, esetleg tehetsz idétlen cálzásokat, hogy meséljen a tőréről/kardjáról, megbeszélitek, milyn hüvely való hozzá. :)

Bocsánat a fárasztó, buta válaszért.

2021. jún. 4. 19:13
 17/18 anonim válasza:

Első és legfontosabb: Az ismerkedés lehet esetlen, béna. Az is lesz valószínűleg, legalábbis lesznek olyan pillanatok. Ettől NE félj, ez természetes. Nem kell visszavonulót fújni ez miatt, mindig így kezdődik. Idővel úgy is feloldódtok egymás társaságában. Gagyi/esetlen pillanatok még ekkor is lehetnek, de ez ismételten természetes. Közben egyre jobban meg fogjátok ismerni egymást, egy bizonyos ponton túl meg úgy is lépni fog valamelyikőtök valamilyen irányba. Csak maradj nyitott, ne visszakozz, még ha kicsit rá is parázol. Ő sem holt nyugodt, elhiheted, főleg ha első blikkre szimpatikusnak talált. Saját bőrömön tanultam meg, hogy jobb lépni, mint csak várni az istentudja mire, mert a tétovázás amit hátrahagy a fejedben, na azt nehéz kiheverni... A sok "mi lett volna ha", "vajon kedvelt-e" kérdések nagyon idegőrlőek tudnak lenni. Cselekedj, jobb lesz úgy visszagondolni, hogy Te legalább megpróbáltad.

Kiegészítésként még, én szeretek azért észnél maradni. Talán kicsit túlságosan is (igen, ezt negatív értelemben írom), engem nem tud megvakítani a rózsaszín köd. Ha annyira nem is mint én, de azért légy észnél és ne legyél teljesen elvakult.

2021. jún. 4. 19:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!😘
2021. jún. 4. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!