Van más is itt, akit érdekel a rakéta építés?
19/f
Amatőr vagyok és tapasztalatlan, de nagyon érdekel. Sokat olvastam a témában, de jó lenne valakivel beszélni róla...
Nyugodtan írj privátot!^^
Nemáá srácok!
#3. Az a legamatőrebb amatőr üzemanyag.
#4. Hát igen, a nyomozóknak manapság nincsen jobb dolguk, mint a gyakorin hallgatózni hátha találnak egy rakétás posztot, és akkor úgy lecsapnak mint sas.
Hát igen, a magyar rakétás fórumok elég kihaltnak tűnnek, de ez azt jelenti, hogy a magyarok már nem is foglalkoznak vele?
És nem azt mondtam, hogy nem értek a témához, hanem hogy még semmi tapasztalatom nincs magával az építéssel kapcsolatban.
Amúgy milyen törvények vonatkoznak magyarországon a rakétázásra? Abból kiindulva, hogy csak szilveszterkor meg aug.20.-án lehet tüzijátékozni, nem számítok semmi kecsegtetőre, de gondolom a kisebb rakétákat elnézik...
Ha meg nem, akkor esküszöm kimegyek amerikába(USA), ott még vizsgázni is lehet belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!