Kivel levelezhetnék a A szolgálólány meséje című sorozattal kapcsolatban?
Akár velem :)
De én sajnos még a 4. évadot nem láttam.
En nem tudok pozitivat mondani a sorozattal kapcsolatban, mert szerintem a 2.evad kozepetol szar :D
De a konyveket olvassatok el, megeri!
2-es:
Nahát, érdekes meglátás.
A második évad szerintem is nagyon... khmm érdekes lett. De a 3. már szerintem újból színvonalasra sikerült. Ellenben mikor még a második évadra vártam anno, elolvastam a könyvet és nekem az nem tetszett.
Voltak benne logikusabb részek, mint pl. hogy idősebb legyen Fred. De valahogy összességében nem volt az igazi.
5-ös: Most jól felcsigáztál. De én nem bírnám részenként nézni, nekem az kell, hogy az egész évad kimenjen és egybe megnézzem.
Ti egyébként hol nézitek?
Én sem akartam részenként, de már nagyon vártam, mert egyik kedvenc sorozatom, így egyszerre néztem meg 5 részt. :)
Online - filmek (nem linkelhetem)
Itt nézem, de lehet sorozatbaráton hamarabb töltenek fel feliratos részeket. Csak ott bazi sok a reklám, inkább kerülöm.
7-es:
Kösziiii.
Tejóég, milyen rég használtam ezt az oldalt :D nCore-n próbálkoztam, de ott még nem mindenhez van felirat most, és a HBO-ra már nem fizetek elő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!