Lenne kedvetek ismerkedni?
Írjatok meg dolgokat magatokról,hogy mit szerettek meg etc!
És aki azt preferálja amit ti,azoknak majd úgyis írtok vagy nektek írnak.
Szeretek önsorsrontani, gyakorozni és ezt a kettőt szeretem összekötni. Kellemetlent a haszontalannal.
Nagyon szeretem az embereket, bár egy boltban is nehezemre esik kommunikálni az eladókkal. De azért távolról szeretek mindenkit.
Érdekel a tudomány, csak hülye vagyok hozzá.
Szeretek főzni, de nem tudok.
Szeretem a múltbeli hibáimon idegesíteni magamat. Meg úgy általában mindenért magamat hibáztatni.
Szeretek interneten beszélgetni, amíg el nem tűnök, mert nem nekem való.
Hmm jó. Szeretek sportolni, túrázni, kreatív dolgokat csinálni, főzni, gyarapítani a tudásom, barkácsolni, kisgyerekekkel játszani, és kb ennyi így elsőre, de még biztos van 🤔
Korosztály: 17-21
F vagyok
"Ja meg majd elfelejtettem, néha még szoktam mókolni az udvaron, egy ilyen jól záródó pinceszerűséget építek, ahová majd gázt lehet engedni."
Elég érdekes hobbi! :) Te magad találtad ki?
Mi fekete festékkel szoktuk a falat esténként berajzolni, ilyen 6 háromszöget így egybe, trükkösen. Ez ilyen vicces jel, elvileg azt jelenti, békét a házra. Gyertyákat is gyújtunk körbe, meg éneklünk egy himnuszt. A barátom javasolta hogy csináljam, elvileg egy csirkét is el kell égetni a hatszög közepében, de az ilyen "vacsorának" számít, hogy majd megesszük, csak speciális étrend is jár a játék mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!