Szerintetek még mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, már lassan 2 hónapja beszélgetünk és 4-szer találkoztunk is. Kb 2 hete elmondtam neki az érzéseimet iránta, de neki idő kell mivel elég zárkózott és nehezen nyílik meg, valamint elég rosszul ért véget az előző kapcsolata. Miután elmondtam azután minden rendben ment, tovább beszélgettünk, 2 találkozónk volt ezután. De 3 napja alig ír, és aggódom, hogy valamit esetleg elrontottam. Mivel tudnám elérni, hogy közeledjen felém, jobban megbízzon bennem?2021. máj. 3. 14:42
1/5 anonim válasza:
Írj rá gyakrabban, lájkolgasd a posztjait, hogy észrevegye, hogy te őt mindenkinél jobban támogatod és érezze, hogy téged érdekel, hogy mi van vele, mit csinál, hogy érzi magát stb.
2021. máj. 3. 15:17
2/5 anonim válasza:
Hívdd el többször találkozni is 🙂
2021. máj. 3. 15:19
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak adj neki időt tényleg. A saját tapasztalatból kiindulva mivel én is ilyen vagyok és hasonló helyzetben. Legyél türelmes és megértő, ilyen helyzetben ha erőletetnéd a beszélgetést csak eltolnád magadtól. Esetleg mond meg neki, hogy neked őszintén elmondhatja az érzéseit. Hallgasd meg és bíztasd, hogy te tudsz a lelki társa lenni. Segíts neki újra megbízni valakiben (jelen esetben benned).
2021. máj. 3. 15:23
4/5 FNHG válasza:
Szia! En sem vagyok nyitott az emberek felé és nekem is az előző kapcsolatom nagyon rosszul sült el,és azóta vagyok zárkózott.Adj időt neki,viszont ne hanyagold! Ne legyél rámenős se annyira..Ennyit tudok,legalábbis nekem ezek tetszenének..sok szerencsét! :)
2021. máj. 5. 14:22
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2021. máj. 5. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!