Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ismerkednél velem? A többi lent

Ismerkednél velem? A többi lent

Figyelt kérdés

2021. ápr. 21. 22:07
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
talán
2021. ápr. 27. 23:05
 22/28 anonim válasza:

Hagyjuk már. Kiírsz egy kérdést, nézed a válaszokat, mit írnak. Annyit nem veszel észre, hogy a ZÖLD jelzésű szöveged nincs kiírva. Hihetetlenül vaknak kell hozzá lenni, kb. a 90 éves nagymama szemüveg nélkül lehetsz. Közben ezer kérdés jön, hogy kor, meg a nemed, és hasonlók. Azokat sem olvasod? Nem látsz, vagy mi? Kiírsz egy kérdést, aztán becsukod a szemed, csak a privátokat nézed, DE ha valaki beszól, hirtelen máris írsz, már ki is nyílt a csipád.

Nem feltűnő, hogy megjátszod... :)

2021. ápr. 27. 23:42
 23/28 A kérdező kommentje:
#22 mivel a 11. Hozzászólót olvastam, külön oldalra tette őt át így a többit nem láttam, most léptem be pár nap után újra mert nem igazán értem rá, privát üzeneteket meg nem kaptam.
2021. ápr. 27. 23:55
 24/28 anonim válasza:
Ha napokig nem érsz rá nem való neked a kapcsoalt.
2021. ápr. 28. 00:03
 25/28 anonim válasza:
Jó-jó, tudom. Csak én csinálom úgy, hogy kiírok egy kérdést, naponta többször ellenőrzöm a válaszokat, átnézem, miközben válaszolok rá, és látok MINDENT, ami történik az oldalon, aztán csak én ignorálom a beszólásokat, és reagálok, írok annak, aki a kérdésemhez írt. Valami lángelme lehetek, hogy nekem ezek mennek, te meg ismerkedős kérdést rosszul írsz ki, aztán lelépsz, aztán nem látod az egész oldalon hogy mit írnak, nem látod a saját szövegedet sem. Ha valaki szeretne beszélgetni, ezek után hogyan tegye? Hisz azt sem látnád, ha ír valaki, gondolom a szövegeknek a fele is eltűnne. Nagyon poénos. :D
2021. ápr. 28. 01:07
 26/28 A kérdező kommentje:
#25 én nem látom hol a vicc abba, hogy nem írta ki a szövegem, és abba hogy súlyos problémák miatt most életembe először nem léptem be pár napig erre az oldalra. Csak ítélkeztek, csak bántjátok az embert úgy hogy semmit nem tudtok róla! Szégyelljetek magatokat!
2021. ápr. 28. 07:31
 27/28 anonim válasza:
Jukj, én tényleg nagyon elszégyeltem magamat. Hogy ekkora barom vagyok hogy elb@sztam az életemből pár percet erre az ökörségre. :)
2021. ápr. 28. 08:10
 28/28 anonim válasza:
26.nem ismerkednék veled akkor, nem kell ez a hiszti nekem.
2021. ápr. 28. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!