Valakinek lenne kedve ismerkedni velem? (bővebben lent:))
Nagyon szívesen ismerkednék új emberekkel, ez a karantén most bizony eléggé magányossá tett.
Nagyjából 16-20 év közötti lányokkal/fiúkkal ismerkednék, én 16/lány vagyok.
Érdekel a zene, irodalom, művészetek (leginkább a képzőművészet, azzal is szeretnék majd foglalkozni), filmek, fotózás, matatás/kreatívkodás, és imádom a kalandokat, de még a látszólag értelmetlen bolondozást is.:))
Eléggé művészi lelkületű leány vagyok, és azt hiszem a hippi életérzés is nagyon vonz.:DD
#11 Köszönöm.
Itt nem arról van szó, hogy kérdezőnek kapcsolata van e. Hanem ha ráírnak itt emberek a kérdezőre és azt mondják x évesek és elkezdik őt szexuális témában betalálni, meg ilyenek, akkor abból lehet rendőrségi ügy, ha kérdező szülei megtudják és feljelentik pl. Ha meg bíróságra kerül az ügy, nem fogja azt érdekelni senkit, hogy 14 év feletti a beleegyezési korhatár, mert nem azt fogják vizsgálni, hanem hogy neten egy kiskorúval szexuális tartalmú üzeneteket folytattak, ne adj isten szex chateltek vagy egyéb dolgokat, az simán bűncselekménynek minősül. Ezért para kiskorúval ismerkedni neten vagy bárhol máshol, mert egyik btk paragrafussal bűncselekmény áldozata lehet egy nagykorú. Elég megnézni a mostani világot, mennyi híres sztár karrierje dőlt be a meetoo mozgalommal. Előveszik azokat a dolgokat, hogy forgatáson pl az egyik színész olyan megjegyzést tett a színésznőre, vagy barátilag megsimogatta a kezét és képesek perelni, feljelenteni a másikat, de ugyanez igaz egy másik munkahelyre is. Bolond világot élünk. Ezért para kiskorúval bármit is kezdeni, mert 18 alatt van.
Nagyon elfajuktak itt a dolgok.
Nem jelentelen fel senkit a szüleim azért, mert a még 1,5 évis kiskorú lányuk chatel valakivel a neten. Még akkor sem, ha "ne adj isten" szexchatről lenne szó. Az utolsó mondatom pedig nem zöld lámpa a privátban küldött nudeokhoz, csupán gondoltam leírom amit gondolok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!