Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt aszexuális lányok?

Vannak itt aszexuális lányok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szívesen ismerkednék aszexualis lányokkal:)

20-30 éves korúakkal

2021. márc. 28. 20:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igazándiból ugyanúgy tetszenek a lányok. Csak nem izgat annyira a szex. Szóval most ha itt lenne egy szép lány mellettem. Én ölelgetném, megpuszilnám. Aztán néznénk pl egy filmet. Aztán beszélgetnénk és jó éjt. Összebújva (akár kiskifli nagy kifliben). És kurvára nem izgatna h szexeljek. Merevedésem ugyanúgy van pl minden regfel. Nem vagyok impotens. Meg lányok tetszenek szal meleg sem. Csak nálam nem az van "fú de megdugnám" hanem fú de jól ellenék vele (ez jelent összebújást, kedveskedést, beszélgetést, filmezést, társasozást, kézenfogva sétát, sőt csókot i)
2021. ápr. 7. 19:53
 12/16 anonim válasza:
Romantikus vonzalmat (kézen fogva sétálás, kedveskedés, szeretnék vele páros dolgokat csinálni) meg érzéki vonzalmat (nézni akarom, hallani akarom, össze akarok vele bújni, meg akarom puszilni) ugyanúgy érezhetsz attól, hogy aszex vagy.
2021. ápr. 7. 21:49
 13/16 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy ezek mind külön vonzalmi spektrumra tartoznak, csak a heteroszexuális kapcsolatokban általában nem választják szét őket, hanem egy kategóriának veszik az összes vonzalmi típust.
2021. ápr. 7. 21:51
 14/16 anonim válasza:
szia én is aszexuális vagyok, írj nyugodtan 20/L
2021. ápr. 18. 01:19
 15/16 anonim válasza:
Nekem is írhattok. 22/L
2021. máj. 19. 19:21
 16/16 anonim válasza:

Én is félig meddig aszexuális vagyok, írhatsz ha szeretnél ismerkedni.

28/N

2021. máj. 28. 20:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!