Kinek mennyire fontos, hogy a barátja mindenben támogassa?
attól függ pontosan mit is szeretnél és mennyire ért vele egyet
ha mondjuk drogot akarsz csempészni és a barátod nem akarja a kocsiját kölcsönadni az eléggé egyértelmű, hogy a te hülyeséged és jogos, hogy nem adja oda
Az előző válaszolókkal tökéletesen egyet értek, de én azt mondom, embere válogatja. Mindenki másképp tudja kimutatni a törődést, a saját maga módján. A legjobb barátnőm elég nehezen tudja kimutatni az érzéseit(csak nekem, ill. a családjának mutatja meg igazán milyen csodálatos^^), célratörő és nagyon szorgalmas. Leginkább ésszel gondolkozik, mint szívvel. És én ezek nagyjának a tökéletes ellentétje vagyok. De elfogadjuk egymást,segítünk, amiben tudunk, ha komolyabb baj van, (vagyis tuti nem fog a legmélyebb szarban hagyni, de nem előlegezi meg az ökörségeimet) és tudom, ha bármi lelki sérelem ért, meghallgat, azonnal kapcsol. Ami szerintem rengeteget jelent és máig hálás vagyok neki érte. Én inkább a pattogós lány vagyok, aki belemászik az ember arcába, hogy én legyek az első, aki tuf neki segíteni😅nyilván van egy picike megfelelési kényszerem, de az nem lényeg.
Amit le akartam írni, az lényegében az, hogy ha látod, hogy próbálja kihozni magából a legtöbbet, hogy előrébb vigyen téged és ne hátra, akkor őt tartsd meg, mert ritka. Mindenki másképp mutatja ki a szeretetét😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!