Hogyan ismerkedjek majd vele?
Aki furcsának találja a kérdést az lapozzon.Legyen olyan szíves!
Nemsokára veszek egy élethű szexbabát.Tudjatok azt a fajtat amelyik olyan mint egy igazi no.Esetleg ha lenne itt olyan aki mar vásárolt az jobban tudna a válaszokat az itt lentebb felmerülő kérdésekre.
Meztelen lesz a dobozban vajon? mert ha igen én veszek előre neki valami női rucikat meg ékszereket a kis drágámnak .Szóval a kérdésem,hogyan ismerkedjek vele? egy gyertyafényes vacsora esetleg ? Járjunk több hónapig amíg megtörténik az első :) Ja és ha popsiba csinálóm neki,gumi nélkül elkaphatok valamit ? De leginkább az érdekelne,h lehetek bele igazan szerelmes ? szeretni fogom az tény,mert o legalább nem kosarazott ki mint azok a nők akiknél próbálkoztam.De olyan szerelemre gondolok,h mindig o jar a fejemben,meg azok a bizonyos lila felhőcskék.
Arra is gondoltam,h veszek meg 1-et.De nem külön mert az mar cuckold lenne vagy mi.Egyszerre! ha külön vennem meg akkor bűntudatot ereznem,h megcsalom.
Es kérlek ne írjátok,h azt a pénzt jobban is elkölthetném mert nem! Nekem mar csak a no hianyzik az életemből,de mivel tudom,h nem lesz,ez látszik a legjobb megoldásnak
én megértelek, hogy vonzódsz hozzá, de szerintem csak egyet vegyél, így is elég sokat költhetsz rá, gondolom azért nem egy ruhát veszel neki 20 évre, hanem folyamatosan heti szinten, hogy mindig jól nézzen ki+cipő+ékszerek, fehérnemű..., jah meg vmi márkásabb parfüm.
nem kell óvszer hozzá, de mindig fürdesd meg szex után.
szerintem lehet őszintén szerelemmel szeretni, de ő annyira ezt nem fogja érzékeltetni veled, hogy ő is szeret. Viszont, ha veszel mellé még egyet, akkor azért az már nem szerelem a te részedről. ha mindenképp meg szeretnéd csalni, akkor inkább vmi olcsóbb guminőt szerezz be alkalmira és utána leerszted és elteszed.
Koszi a megertesed!!.Heti szinten? A neten rendeljem ezeket gondolom... furcsállnák az ismeroseim ha a noi reszlegen a ruhak kozt lelnenek meg :D meg a bugyik közt,miközben tudjak nincs barátnőm :D A parfüm jó ötlet.
Tudom,h nem fogja érzékeltetni.Valószínűleg egy olyan no rám se nézne ha élő lenne...nemhogy szerelem.Szóval be kell érném annyival,h kedvel,csak szegénykém néma.Lehetséges,h veszek 1 flashlight-ot vagy minek mondjak,az mar nem számít megcsalásnak.
Van olyan gondolatom,h őt ritkán használnám szexre! Hisz nem a szexhiány miatt vennem meg...azért mert szeretnek valakit magam melle akinek simogathatom a hajat,akit megpuszilhatok,akivel ölelkezve és teljes szeretetben meg tudok nézni 1 filmet.
Remélem találok hosszú fekete hajú doll-t :) Az számomra legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!