Horgászni szerető lányokkal hol érdemes ismerkedni?
Meg ismerkednék egy olyan lánnyal aki idejét szívesen töltené vízparton.
Hol érdemes ilyen lányokat keresni?
Horgásztavak.
Horgászbolt.
Halász-vadász egyesület.
Nem csak legenda, én is pecázom (nem kérek PÜ-t, köszi), sőt még januárban nagy esőben is kinn álltam az emberemmel a parton, ugyanis a szilvesztert egy horgászházban töltöttük.
Van női horgászok közössége is.
Szóval nem városi legenda, de azt hiszem ritkák vagyunk, mint a fehér holló és olyan sűrűn látni minket mint a Yetit.
De: akárcsak én, legtöbbünk valószínűleg az aktuális pasi mellett lett valamilyen úton módon egész napra arra kárhoztatva, hogy a parton üljön és várjon. És rájöttünk, hogy igazából a horgászat egy nagyon-nagyon király dolog, közel a természethez, ismerkedni az állatokkal. Aztán mikor elkap a versenyszellem és tovább válogatjuk a színes szagos csalikat és etetőanyagokat, mint a körömlakkot... Na onnantól nincs visszaút.
Mi jót vigyorgunk rajta, hogy most jó drága lett a horgászat nekünk, mert mindenből duplát kell venni :)
Szerintem, ha találsz egy nem horgász csajt, majd elviszed "napozni", fogsz egy-két cuki kárászt (igen, nekünk elsőre az tetszik, nem a 10 kilós harcsa), jó első lépés.
Majd mutatsz neki egy method feeder pink botot, esetleg egy okuma pink pearl pergetőt, meg pár illatos csalit, nyert ügyed van. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!