Valaki estleg beszélgetni? Teljsen ki merültem idegileg.
Egy rossz szótol is képes vagyok sírni. Van 1 kapcsolatom 6 éve. 1 közös 2.5 éves fiúnk van.
Csak élünk egymás mellett.
Semmi magán élet folytonos viták.
Sajnos lépni nem tudok.
Nincs senki aki támogatna sajnos én nem is tudnám eltartani a fiam egyedül. El pedig nem veszithetem, ő a mindenem.
Nem rossz ember a párom sokat dolgozik, meg tesz mindent az anyagi biztonságunkért. De érzem hogy nem szeret csak vagyunk.
Meddig lehet igy élni?
Hiányzik hogy engem is szeresenek.
Szia!
Nagyon sajnálom. 🙁 A pároddal beszéltel már róla?
Persze beszéltem. Általában vita a vége. Akkor már csak indulatból beszélünk egymással. Azt mondja olyankor ha annyira rossz nekem akkor menjek el. De ugye ő is tudja hogy nem tudok menni vagy is én még csak ellenék valahol. De egyedül nem megyek . Ő azt hiszi ez igy jó élünk meg van mindenünk.
Sajnos én nem tudok dolgozni mert itt ahol lakunk nincs bölcsi. Elvileg szeptemberbe megy oviba a fiam. De akkor is amit kersnék édes kevés( édesapám meghalt és volt autó hitele amit az én fizetésmből tiltanak) nem tudnek fent tartani egy háztartást olyan fizubol amiből még tiltanak is.
Akkor először is ki kell találni egy megoldást, hogy hogyan tudnál összeszedni egy csinos kis tartalékot, mégha sok időbe is fog telni .
Szakmád egyébként van, amiben el tudsz helyezkedni? Mennyi ideig tiltják még a hitelt?
Én amikor rossz kapcsolatban éltem, ez tartotta bennem a lelket, hogy volt a "kiszabadulasomra" terv, így nem vesztem el a tehetetlenség ben.
Eladó a szakmám, nem sokat keres egy eladó. De mielőtt szültem gyári munkás voltam.
Tiltani még sokáig fognak . Nem tudom pontosan mennyit fognak igy nem tudom a határidőt.
Igen én is probálok minden lehetőséget át rágni de még sehova nem jutottam.
De lehet nekem már marad ez .Sokszor bele törődöm. Csak néha besokalok és jó kiirni magamból. A fiam a legfontosabb.
Mindig elgondolkodom, hogy miért velem történik ez? 27 éves vagyok .
Szia ! Amikor azt írod , hogy semmi magán életed nincs , akkor pontosan mire gondolsz, azaz mit akarsz azzal mondani, hogy nincs magán életed ?
Mi az, ami miatt, a legtöbbször vitatkoztok ?
Miből vagy miről gondolod , hogy a párod téged nem szeret ?
Kedves utolsó a kérdésem nem kamu. Aki irt privátban este míg fent voltam vissza is irtam neki. Eddig fel sem léptem.
Nem a gyk-t figyelem egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!