Valaki szeretne beszélgetni?
Én is ezt tapasztaltam az itteni nőkkel. Nulla érdeklődést mutatnak. Én szívesen beszélgetek, ha van kedved.
20/F
Én nem vagyok "hercegnő", de van egy határ, amikor a "tréfát" nem tudom annak tekinteni, aminek szánják. Tapintatlanság is van a világon, hiába tagadjuk...
Tegyük fel szeretnék tanulni angolul: jelentkezik egy idegen férfi és egyből lerohan privátban - és még neki áll feljebb. Magától értetődő, hogy aki TÉNYLEG képezni szeretné magát, az nem komolytalankodik.
Örülnék neki, ha találnék nem egy életunt, de nem is "rögtön lerohanom ezt a nőt" típusú középkorú illetőt, akinek azért vannak bizonyos igényei a társalgási kultúrát illetően.
Majdnem elfelejtettem Kérdező: te hány éves vagy és milyen korosztállyal tudod elképzelni a hosszabb távú együttműködést LÉTFENNTARTÁST SEGÍTŐ - akár személyes - találkozásokat?
Bocsánat, most olvasom csak, hogy 30 éves vagy.
Ha korod beliekkel szeretnél ismerkedni, akkor nagyon megértelek. Kívánom, hogy járj szerencsével mihamarabb!
Ui: nekem pedig csak akad egy igényesebb. választékosabb stílusú jelölt - hölgyektől sem zárkozóm el természetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!