Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kinek van kedve beszélgetni?(k...

Kinek van kedve beszélgetni?(kortól nemtől függetlenül)

Figyelt kérdés
Csak olyanokra gondolok,akik tényleg akarnak ismerkedni,legyen bármi célja a dolognak,és nem olyanokra,akik nem 3 db üzenetre gondoltak,aztán lelépnek.
2021. febr. 28. 17:57
 1/4 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem. De már sokszor nem tudom mit várjak ettől az oldaltól, mert pár levélváltás és az illető lekopik.
2021. febr. 28. 17:59
 2/4 anonim válasza:

A lelépést el lehet kerülni azzal, ha megadod, hogy ki vagy, mit keresel, mi a hobbid, hány éves vagy, mi a nemed, miről beszélnél szívesen, stb.

Hiába ír nekem egy 75 éves néni, hogy milyen jó volt a Szulejmán, és hogy mennyire izgi valamelyik másik sorozat, ugyanigy nem hiszem hogy tudnék beszélgetni egy 14 éves focimániás kissráccal.

Hasonló érdeklődésű, korosztályú ember valoszinüleg könnyebben tud beszélgetni, mint teljesen random emberek.

2021. febr. 28. 18:02
 3/4 anonim válasza:
Nekem van
2021. febr. 28. 18:11
 4/4 anonim válasza:
Szia, ha gondolod, nekem is írhatsz. 19f
2021. febr. 28. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!