Magas fiúk! Mennyire tetszenek az alacsony lányok?
Mostanság arról álmodozom, hogy mutatnék egy 2 méteres pasival :D 2 barátom volt eddig, mind a kettő alacsonyabb mint az átlag (170cm körül), és ez így pont jó volt, mert fél fejjel magasabb nálam. Viszont még a szalagavatómon táncoltam a 2 méteres osztálytársammal, akit alig értem föl, de olyan aranyosnak éreztem magam mellette :D
Ti mit gondoltok, mi az ideális? 2 méteres fiúk nektek tetszenek az alacsony lányok?
Én 156cm vagyok, nálam már a 8.os gyerekek is magasabbak.
"Mostanság arról álmodozom, hogy mutatnék egy 2 méteres pasival :D"
Én arról álmodozom, egy kis cuki csajnak hogy venném el a szüzességét az ágyikóban ^^ :D Meg, az ölembe hogyan kényeztetném a punciját ;) Ugyi milyen jó álmodozni? Hi-hi.
150 vagyok, jóformán soha sem tetszettem 185 alatti pasinak, volt, hogy már én mondtam (egy kb 195 centis) srácnak, hogy ez nekem már kellemetlen, bocsi.
A párom 187 cm, ez még oké, nem megoldhatatlan különbség. Hogy kinek mi a véleménye, aranyosnak találja-e vagy cikinek, azt őszintén szólva nem tudom, mert nem érdekel.
Summa summarum, szerintem nem kell aggódnod, sok (nagyon) magas pasinak tetszenek a pici lányok. Nyilván nem mindegyiknek, az is lehet, hogy valaki elutasít, 2 m-es férfi sincs sok, de ismerkedni kell.
nálam kizárò ok a 170 alatt. tetszeni tetszhet, de kellemetlenül èreznèm magam
199cm
A kicsi lányok elrabolják a magas férfiakat. .:(
180 cm vagyok és még soha nem volt 185 cm-nél magasabb pasim (az is csak egy), a többi 180 cm volt.
Az is igaz, hogy 190 cm felett nekem nem tetszenek a ffiak.
Nagyon 😍
189cm
24/F
184cm vagyok és borzasztóan cuki lenne szerintem, amúgyis az alacsonyabb az ideálom, de én nagyon imádnám ha alacsony párom lehetne :D
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!