Miért vannak a mai huszonéves fiúk ennyire rákattanva a 40+-os nőkre?
Van benne valami amit az 1es mond, de igazából én inkább úgy mondanám hogy ez nem annyira korfüggő, mintsem viselkedés, nevelés kérdése.
Ugyanúgy egy 40 fölötti is lehet tiszteletlen, bunkó és egy 20on éves is lehet érett és normális.
Bár ha az arányokat vesszük figyelembe, akkor viszont tény hogy 40 fölött az emberek többségének, csak be nő a feje lágya, így ez lehet egy nyomós ok, amiért a 20,30 körüli férfiak jobban kedvelik az érettebb nőket.
1-es, ne mondd már nekem,hogy Téged pl az érdekel a több házimunka végzés egy nőnél. Főleg ilyen korkülönbséges kapcsolatban.
40+-os nő vagyok, egy ilyen kapcsolatom volt és én is kerestem az okot,sőt, ugyan már véget ért, kíváncsi vagyok most is a magyarázatra.
Kérdező, az biztos,hogy szó sincs arról egyik fél részéről sem,hogy anyukája korúként eszébe jutna az anyukája.
Az én kapcsolatomban a srác 4 évvel volt idősebb csak a fiamnál, de meg sem fordult a fejemben,hogy a fiam lehetne.
Nem a nő oldaláról kérted a választ, de számtalanszor kaptam én is "magyarázatot": minden esetben a saját korosztályú lányok éretlenségére, pénzcentrikusságára hivatkoznak, és inkább a saját korosztály NE a döntő az érettebb korosztály mellett.
Nekem nőként az a véleményem,hogy a kíváncsiság,a szexben történt tapasztaltság/nyitottság, a magasabb egzisztencia, a higgadtság az, amit vonzónak tartanak és ami irányítja a fiatalabb srácokat az érett nő felé.
+ egy érett nő sosem fogja megalázni/lehúzni a fiatalabb pasit -legfeljebb lezárja a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!