Mi van a malha.hu-val?
Napok óta nem tölt be az oldal tegnap 1x nagy nehezen sikerült ("1 óra várakozás után") akkor meg valami teljesen más oldal jött be ès angolul kiírta nekem, hogy a kèrt oldal nem lètezik.
Ne b@sszatok fel, hogy megszűnt!!!
Alapjáraton nem lennèk egy ilyen dolgon ennyire kiakadva, pont le...de most a járvány ès a korlátozások miatt nem tudok nagyon koncertekre járni ès hasonló rock/metalos beállítottságú emberekkel társalogni. Itt lakok az Isten háta mögött, egy 3000 fős faluban itt csak öregek meg traktoros bácsik ès boltos nènik vannak. A korombeli csajok 99%a meg az a tipikus falusi p*csa. Közössègi oldal párti nem nagyon vagyok èn nem az a típusú csaj vagyok aki ott èli az èletèt, jó ha havi 1x felmegyek megnèzni èlnek e mèg az ismerőseim.Szóval - különösen most - a vírus helyzetben azèrt szerettem a malhat mert ott lehetett olyan emberekkel dumálgatni akikkel jobban megtaláltam a közös hangot. Van párom, szóval nem ez a problèma, de egy nap keveset látom, ès társasági ember vagyok. Jó lenne olyanokkal beszèlgetni/barátkozni akikkel hasonló az èrdeklődèsi körünk.
Termèszetesen èn is dolgozom, vannak hobbijaim amikkel lefoglalom magam. Ilyenkor hasznos tud lenni, hogy ambivertált vagyok mert tök jól elvagyok a nègy fal között is, de egy idő után azèrt hiányzik a társaság meg a nyüzsgès.
Szóval. Nem tudom. Ha tudod mi van az oldallal, vagy csak hasonló cipőben jársz ès szeretnèl kicsit beszèlgetni, nyugodtan dobj meg egy priváttal. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!