Lányok lenne kedvetek beszélgetni?
Telefonálásra gondoltam. Csináljatok egy olyan Facebook profilt, amit nem használtok, képet nem kell kitennetek. De vannak egyéb alkalmazások is, amin megmarad az anonimitás.
Beszélhetünk mindenről, amiről akartok. Még hajnalban is fent leszek, írjatok bátran privátban. Csak egyszerű beszélgetést szeretnék.
Elvárás nincs, csak annyi, hogy légy rendes. Köszönöm, hogy elolvastad ezt a felhívást.
Van kihez szólnom. De ma este kifejezetten full ismeretlen lányokkal szeretnék beszélni. Mert olyan hangulatban vagyok, hogy idegen csajokkal szívesebben beszélgetnék. Kijárási tilalom van, nincsenek nyitva a szórakozóhelyek sem, marad a net.
Semmi baj. Nem haragszom. Azért írtam ide, mert innen több lányt ismertem már meg. Volt, akivel jártam is. A GYIK nem ismeretlen terep nekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!