Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mennyire jó ötlet egy ismeretl...

Mennyire jó ötlet egy ismeretlen lánynak írni?

Figyelt kérdés

Nem teljesen ismeretlen, az egyik osztálytársam ismeri, de én még nem találkoztam vele...

Szóval így nem furcsa csak úgy írni neki?

2021. febr. 20. 20:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ma reggel válaszolt 😃

Köszönöm a segítséget

2021. febr. 21. 10:21
 12/18 anonim válasza:
Ügyesen👍😀
2021. febr. 21. 10:37
 13/18 anonim válasza:
mit írt?
2021. febr. 21. 10:58
 14/18 A kérdező kommentje:

Megkérdezte, hogy melyik suliba járok

Aztán mikor megírtam neki, akkor rájött, hogy ismeri az egyik osztálytársamat (ahogy a kérdésben írtam)

Aztán megkérdeztem tőle, hogy szerinte jó-e a digitális oktatás

Aztán azóta nem néztem hogy írt-e

2021. febr. 21. 11:10
 15/18 anonim válasza:
Ez általános dolog.Jó lett volna ha hozzá teszed hogy te mit csinálsz most vagy hogy ő mit szeretne csinálni szívesen.
2021. febr. 21. 11:14
 16/18 anonim válasza:
sztem is ink más témát dobj fel.. ez elég gagyi. kérdezz személyeset
2021. febr. 21. 11:24
 17/18 A kérdező kommentje:
Ok, megnéztem a profilját Facebookon szóval most már tudom, mi érdekli.
2021. febr. 21. 11:28
 18/18 anonim válasza:
Időt adott hogy valami különleges dologgal kitűnj a tömegből és mentsd a helyzetet. Talán szimpatikus vagy neki. Írj egy hosszabb levelet kezdj azzal mit csinálna most szívesen és hogy te mit csinálnál ,ezekben nem kell egyeznetek de valami jó dolgot írj a hobbijaid közül,aztán közös hobbikról is lehet szó. Ezt egy üzenetben írd le mert ha tagolod az tolakodónak tűnhet. Nem hiszem ha hogy teccene neki hogyha minden percben kapna tőled egy üzit. Aztán várj. A válasz hosszától függ hogy mennyire érdeklődik irántad.
2021. febr. 21. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!