Mi újság, hogy vagytok?
Hát igen, nem mindenkinek jó ez az online oktatás, de azért sok sikert az érettségire!
#12 Jobbulást!
Jobbulást kérdező! :)
Sajnos nagyon rosszul aludtam (szomszéd bácsi tévét bömböltetett hajnali 1-ig, felső szomszéd pedig elefánt léptekkel rohangászott fél éjjel) és emiatt nincs is túlzottan jó kedvem. Pedig nagyon szépen süt a nap (napok óta először!), ma első órámon elmondták a követelményeket és utunkra engedtek, így nyertem több óra szabadságot. Valamint, sajnos úgy néz ki, hogy sikerült nekem is megfáznom, úgyhogy már nagyon várom a hétvégét, hogy végre kicsit összeszedjem magam :)
#15 köszi! Ugy néz ki, már kezdek kifelé menni belőle, az egyik munkatársam adott 3 Neo Citran-t még a hét elején, eléggé jól hatott.
#16 köszi!
Nahát! Ez furcsa. Pedig ebben a kategóriában van pontozás. Mert eddig mindenkinek zöld pacsit adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!